Povoljne selidbe u Beogradu, Srbiji i Evropi, odlične cene, garancija

Potrcko dostava | Blog

Potrčko dostava | Beograd
13.07.2016
Umotavanje i zaštita pred selidbu

Selidba može biti naporan posao. Ako ogranizujete selidbu u svojoj režiji potrebno je da isplanirate vreme, način, pakovanje, zaštitu, ljude koji će vam pomoći i vozila će prevesti stvari na vašu novu adresu. Ne zaboravite umotavanje i zaštitu pred selidbu. Način pakovanja i ambalaža koju koristite može odlučiti o tome da li će selidba uspeti, za koliko vremena i da li će stvari moći da stignu ispravno tamo gde treba.

Potrčko dostava | Beograd
14.07.2016
Agencija za selidbe Beograd

Mi smo jedina agencija za selidbe Beograd sa višegodišnih iskustvom, povoljnom cenom, besplatom procenom selidbe, montažom i demontažom nameštaja i najvećoj ponudom pratećih usluga, različitih vozila za selidbe i međunarodne selidbe.

Potrčko dostava | Beograd
05.02.2018
Selidbe antikviteta

Pouzdane i brze selidbe antikviteta na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i Srbiji. Naša agencija Smart Move za selidbe u Beogradu preseliće jeftino, a profesionalno vaše dragocenosti na novu adresu.

Potrčko dostava | Beograd
22.05.2018
Kutije za selidbe Beograd

Obezbeđujemo sve kutije za selidbe ukoliko se odlučite za našu agenciju. Kutije za selidbu dobijate po nabavnoj ceni, a ukoliko mi radimo i vašu selidbu u Beogradu dobijate i zaštiti vaših stvari, pakovanje u kutije i kombi prevoz na novu adresu.

Potrčko dostava | Beograd
04.07.2018
Selidbe specijalnih tereta Beograd

U selidbe specijalnih tereta spadaju selidbe peći, selidbe klavira, selidbe sefova, selidbe dragocenosti i sve selidbe koje zbog težine ili specifičnosti tereta treba transportovati drugačije od uobičajenog. Radimo selidbe specijalnih tereta u Beogradu, Srbiji i inostranstvu.

Potrčko dostava | Beograd
19.07.2018
Skladištenje stvari Beograd

Naši odlični magacini mogu biti od koristi za lagerovanje i skladištenje svih stvari, skladištenje nameštaja i skladištenje guma. Skladištenje stvari sada je dostupno i povoljno pa lako možete odložiti sve stvari u toku velike selidbe ili dok čekate novi prostor.

Potrčko dostava | Beograd
02.08.2018
Dostava Ikea nameštaja u Beogradu

S obzirom na veliki broj zahteva, dostava Ikea nameštaja postala je jedna od naših usluga. Pored dostave radimo i sklapanje nameštaja na vašoj adresi po povoljnoj ceni. Dostava Ikea nameštaja radi se na teritoriji Beograda, a po dogovoru i dalje.

Potrčko dostava | Beograd
15.08.2018
Emmezeta dostava

Emmezeta dostava, brza, efikasna i sigurna usluga. Ukoliko ste kupili nešto i treba vam Emmezeta dostava, stojimo vam na raspolaganju u bilo koje vreme. Potrebno je samo da nas pozovete kako bismo ogranizovali prevoz. Naš telefon je: 062 242 282

Potrčko dostava | Beograd
12.12.2018
Selidbe za jedan dan

Pouzdane selidbe za jedan dan na teritoriji Beograda, mogućnost dogovora i za druge delove u Srbiji. Kombi selidbe dostupne svakim danom po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Potrčko dostava | Beograd
06.09.2019
Skladištenje robe u Beogradu

Usluge za skladištenje robe, stvari, nameštaja na određeni vremenski period u Beogradu. Najpovoljnije cene i najkvalitetnija usluga prevoza robe do skladišta i kasnija isporuka robe. Odlično ukoliko radite veliku selidbu i trenutno nemate prostora da privremeno obezbedite vaše stvari skladištenje robe je ono što vam je potrebno.

Potrčko dostava | Beograd
12.09.2019
Skladištenje nameštaja

Skladištenje nameštaja, stvari, i robe na određeni vremenski period u Beogradu. Velike ili male selidbe sa nezgodnim rokovima prelaska na novu adresu više nisu problem jer sada imate prostor gde možete da privremeno odložite svoje stvari.

Potrčko dostava | Beograd
04.11.2019
Selidbe spoljašnjim liftom

Selidbe spoljašnjim liftom za sve vrste transporta vaših stvari. Vršimo prenos vaših stvari teretnim liftom, kosim liftom, a za lakši transport imamo i teretne rampe. Bez habanja unutrašnjih liftova i ometanja svakodnevnog života u zgradama.

Potrčko dostava | Beograd
19.11.2019
Selidbe u soliterima

Jeftine i brze selidbe u soliterima. Dolazimo na vašu adresu i vršimo selidbe na lokaciju koju nam odredite. Brzi i pouzdani transport sa uvek ispravnim vozilima za prevoz vaših dragocenosti. Pored selidbi u zgradama i soliterima, radimo i selidbe poslovnih prostora i firmi.

Potrčko dostava | Beograd
28.11.2019
Selidbe butika i prodavnica

Povoljne i brze selidbe butika i prodavnica u Beogradu i Srbiji. Pakovanje i efikasna zaštita svih proizvoda i predmeta koji se sele na novu lokaciju. Pakovanje u kutije za selidbe i zaštita folijama.

Potrčko dostava | Beograd
05.12.2019
Selidbe kreveta – nekoliko saveta

Selidbe kreveta koje vi ne možete samostalno da preselite možete prepustiti našoj firmi. Vaš krevet ćemo demontirati ili prevesti u jednom komadu ukoliko nije previše veliki i može da bude tako preseljen na novu lokaciju u Beogradu.

Potrčko dostava | Beograd
17.12.2019
Selidbe 365

Sve selidbe 365 dana u godini, u Srbiji i inostranstvu, selidbe iz grada u grad, iz zemlje u zemlju. Posebni vidovi transporta sa ili bez demontaže stvari i nameštaja, transport kombijem ili kamionom. 

Potrčko dostava | Beograd
22.01.2020
Selidbe sudska izvršenja

Ovaj posao ume da bude neprijatan, ali ne brinite tu smo da vama pomognemo koliko možemo. Selidbe sudska izvršenja su selidbe koje ne radimo sa zadovoljstvom ali mi smo tu da u makar nečemu budemo od koristi i prenesemo vaše dragocenosti, stvari i nameštaj na drugu lokaciju onda kada je to neophodno.

Potrčko dostava | Beograd
30.01.2020
Magacin za stvari

Magacin za stvari koje vam privremeno nisu potrebne ili ste u fazi selidbe i potrebno je da na neko vreme odložite stvari koje ćete kasnije preuzeti. Kod nas možete zakupiti magacin za stvari na određeno vreme, vršimo transport stvari, pakovanje i selidbe.

Potrčko dostava | Beograd
27.02.2020
Prevoz Tehnomanija

Isplanirali ste veliku kupovinu u Tehnomaniji za koju vam treba prevoz. Tehnomanija možda ne može da obezbedi to odmah već kroz nekoliko dana. Prevoz Tehnomanija ne mora bude problem jer ovo možemo da rešimo mi za vas. 

Potrčko dostava | Beograd
01.04.2019
Odvoz šuta Beograd

Brz i kvalitetan odvoz šuta Beograd. Ukoliko ste sređivali ili imali radove u zgradi ili kući, mi za vas radimo odvoz šuta u celom Beogradu i oslobađamo vas nepotrebnog otpada. Najjeftiniji odvoz šuta, najkvalitetnija vozila i brza ogranizacija kako bismo vas što pre oslobodili nepotrebno nereda.

Potrčko dostava | Beograd
18.04.2019
Rušenja zidova Beograd

Rušenje zidova Beograd i odvoz šuta i otpada sa građevinskog prostora na otpad. Najbrže i najpovoljnije u Beogradu i okolini, u cenu uračunato rušenje i prevoz. Profesionalno ljudstvo i alat za rušenje.

Potrčko dostava | Beograd
20.04.2019
Obijanje kupatila Beograd

Ako radite renoviranje stana ili samo kupatila, za vas radimo obijanje kupatila Beograd sa najmanje prašine i bez velike buke. Za vas radimo i odvoženje šuta i loma koji nastane prilikom obijanja kupatila, a ukoliko radite i renoviranje stana i možemo i da odvezemo i sve drugo što nastaje prilikom tih poslova adaptacije. Često je potrebno i izvršiti selidbu stana ili kuće u Beogradu, možete nas pozvati i za te usluge.

Potrčko dostava | Beograd
24.05.2019
Selidbe pekara

Selidbe pekara, prevoz kompletnog nameštaja i pekarske opreme na novu adresu. Najpovoljnije cene, kvalitetna i brza usluga i dobra ogranizacija selidbe. Selidbe u Beogradu, ali i šire u Srbiji u zavisnosti od dogovora i potrebe.

Potrčko dostava | Beograd
05.06.2019
Najam radnika za selidbe

Ako su vam potrebni dodatni radnici za selidbe, pozovite našu agenciju i odmah ćemo ogranizovati najam radnika za selidbe. Pored toga, radimo i kompletne selidbe i imamo odlična vozila za selidbe koja su na raspolaganju 24 časa dnevno.

Potrčko dostava | Beograd
20.06.2019
Selidbe kamionom Beograd

Najpovoljnije selidbe kamionom Beograd i okolina. Sve vrste selidbi stanova, kuća, poslovnih prostora i magacina najboljim kamionima za selidbe u Beogradu.

Potrčko dostava | Beograd
20.05.2020
Iznošenje teških stvari

Iznošenje teških stvari upravo postaje lako jer to nećete morati vi da radite. Ukoliko imate selidbu ili jednostavno želite da se otarasite teških stvari, pozovite našu ekipu i mi ćemo uraditi najteži deo umesto vas. 

Potrčko dostava | Beograd
24.06.2020
Selidbe IT kompanija

Uradili smo više do 70 poslova koji uključuju selidbe IT kompanija. Ovakve selidbe zahtevaju dobru ogranizovanost, pakovanje, popisivanje, sigurni prevoz, a zatim i na kraju raspakivanje, proveru stvari i nameštaja i montiranje nameštaja i stvari koje su bile predmet selidbe IT firmi.

Potrčko dostava | Beograd
14.07.2020
Služba za selidbe

Naša agencija je vaša služba za selidbe Beograd. Svaka služba ima svoje agente, dok mi imamo najbolju ekipu za selidbe u Beogradu. Višegodišnje iskustvo i mnogo uspešnih selidbi čini našu službu najboljom u svom poslu. Koliko god selidbi da uradimo i dalje se trudimo da budemo sve bolji i bolji u našem poslu.

Potrčko dostava | Beograd
08.11.2020
Selidbe ordinacija

Agencija za selidbe radi profesionalne i sigurne selidbe ordinacija u Beogradu i celoj Srbiji. Preselite vašu ordinaciju na siguran i brz način na novu adresu i nastavite ponovo sa radom.

Potrčko dostava | Beograd
22.02.2021
Koliko košta selidba?

Niste prvi koji se pita koliko košta selidba. Zapisali smo kratki vodič da biste samostalno procenili koliko će vas koštati selidba.

Potrčko dostava | Beograd
30.07.2021
Najniže cene selidbi

Ako planirate selidbu sigurno je da tražite najniže cene selidbi pod uslovom da posao bude završen ispravno i na vreme. Naravno, svi uvek tražimo bolji odnos cene i kvaliteta i to je u redu.

Potrčko dostava | Beograd
03.09.2021
Čišćenje stana posle selidbe

Prilikom selidbe, nudimo i čišćenje stana posle selidbe. U najvećem broju slučajeva, selidbe su haotičan proces. Ne i kada koristite usluge agencije za selidbe Smart Move.Naš tim će u čišćenje u okviru usluge selidbe u Beogradu doći i dati savršen sjaj vašem novom domu pre nego što pređete u onaj koji se spreman za prodaju. Budite uvereni da na bilo koji način ćemo obrisati, oribati i usisati kompletno mesto ostavljajući ga bez tragova prljavštine.

Pošaljite upit