Agencija za selidbe u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, profesionalna, odlične cene

Blog
Selidbe Beograd | Agencija za selidbe Beograd

Agencija za selidbe Beograd

Mi smo jedina agencija za selidbe Beograd sa višegodišnih iskustvom, povoljnom cenom, besplatom procenom selidbe, montažom i demontažom nameštaja i najvećoj ponudom pratećih usluga, različitih vozila za selidbe i međunarodne selidbe.

Najjeftinija agencija za selidbe Beograd
Svoj rad započeli smo u Beogradu. Poznajemo sve prečice, sve puteve i gde može da nastane gužva koja će usporiti vašu selidbu. Znamo i kako da zaobiđemo tu gužvu i obavimo vašu selidbu bez stresa i nepotrebnog čekanja. Dodatno, oslanjamo se na našu glavnu reklamu – preporuke naših zadovoljnih klijenata. Umesto da ulažemo u skupe reklame mi ulažemo u klijente, dajemo najbolju cenu za selidbe Beograd i najbolji kvalitet koji može da ponudi jedna agencija za selidbe Beograd.

Najbolja vozila iz agencije za selidbe Beograd
Naša agencija za selidbe Beograd raspolaže najboljim vozilima za selidbe. U zavisnosti do vaše selidbe biramo i vozilo koje ćemo poslati. Na raspolaganju su profesionalna kombi vozila za brze i lake selidbe kao i kombi prevoz robe, kao i prilagođeni kamioni za velike selidbe. Sva naš vozila se redovno kontrolišu i proverava se ispravnost. Ne dozvoljavamo da se kvar dogodi u toku transporta stvari za klijenta. Čak iako se desi kvar na vozilu koji nije mogao da se predvidi, odmah šaljemo zamensko vozilo i nastavljamo vašu selidbu po planu bez zastoja.

Montaža i demontaža prilikom selidbe
Agencija Smart Move selidbe Beograd radi i demontažu vašeg nameštaja pre selidbe i montažu-sklapanje nakon selidbe na novoj adresi. Demontaža je često potrebna ukoliko imate velike komade nameštaja koji ne mogu da prođu kroz vrata. Tada će naši radnici rasklopiti nameštaj i tako ga preneti u vozilo za selidbu. Ukoliko niste sigurni da li je potrebno da radimo demontažu, utvrdiće to naš radnik kada dođe da obavi besplatnu procenu selidbe. Za vas vršimo čak i montažu novog nameštaja, ukoliko tokom selidbe nabavljate i nove komade nameštaja. Možemo čak i za vas preuzeti novi nameštaj iz salona, prevesti ga i sklopiti na novoj adresi u okviru uslužne montaže nameštaja.

Međunarodne selidbe iz Beograda
Ukoliko se selite iz Beograda u inostranstvo ili je potrebno obaviti selidbu iz inostranstva u Srbiju, naša agencija za selidbe Beograd može to da uradi za vas. Radimo sve relacije i međunarodne selidbe. Poznajemo propise i procedure za selidbe, dok su naši vozači iskusni na međunarodnim putevima. Naša vozila sposobna su da obave uspešne selidbe na dalekim relacijama.

Agencija za selidbe Beograd preporuke
Sve preporuke za selidbe dobijamo od naših klijenata sa kojima smo sarađivali i od naših prijatelja koji znaju koliko dobro radimo ovaj posao. Naša agencija za selidbe Beograd obavila je veliki broj selidbe u Beogradu, selidbe u Srbiji ali i selidbe u inostranstvo. Smatramo da selidba koja je dobro osmisli i ogranizuje ne može da stvori dodatne probleme ili dodatne troškove.

Recenzije