Selidbe specijalnih tereta u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe specijalnih tereta Beograd

Selidbe specijalnih tereta Beograd

U selidbe specijalnih tereta spadaju selidbe peći, selidbe klavira, selidbe sefova, selidbe dragocenosti i sve selidbe koje zbog težine ili specifičnosti tereta treba transportovati drugačije od uobičajenog. Radimo selidbe specijalnih tereta u Beogradu, Srbiji i inostranstvu.

Bezbedne selidbe specijalnih tereta
U zavisnoti od toga šta treba transportovati na novu lokaciju, drugačije organizujemo svaku selidbu. Prvi korak je vaš poziv telefonom kako bismo sakupili više informacija o tome šta treba seliti i na koji način, koje vozilo upotrebiti za selidbu, da li treba raditi demontažu i montažu, kao i koje zaštitne materijale treba koristiti pri transportu.

Specijalni tretman za specijalne terete
Čim od vas dobijemo informacije o tome šta je potrebno transportovati i koja vrsta selidbe specijalnih tereta je u pitanju, krećemo u realizaciju. Ukoliko je potrebno, naš radnik će doći pre selidbe i pregledati situaciju, premeriti dimenzije vrata, prostora i tereta koji treba biti prebačen najpre do vozila za selidbe, a zatim i otpremljen na novu lokaciju. Naš radnik će odmah i videti da li treba raditi demontažu i koji radnik je za to potreban.

Najbolja vozila za selidbe specijalnih tereta
Raspolažemo najboljim vozilima za selidbe. U našem voznom parku imamo kombi i kamione za selidbe koje redovno tehnički proveravamo i testiramo njihovu ispravnost. U zavisnosti od tereta koji treba biti transportovan, uključujemo i adekvatno vozilo. Ukoliko je potrebno da bude uključeno više vozila, lako to možemo organizovati.

Najpovoljnije selidbe u Srbiji
Cene naših selidbi prilagođene su našem tržištu. Dajemo najpovoljniju cenu za selidbe specijalnih tereta u Beogradu i Srbiji. S obzirom da ne ulažemo u skupe reklame već poslove dobijamo na osnovu dobrih preporuka naši bivših klijenata, lako održavamo nisku cenu selidbi čak i uz prisutstvo brojne konkurencije. Da se uverite u kvalitet naših usluga i cenu za selidbe specijalnih tereta, slobodno nas pozovite odmah ili se raspitajte za selidbe koje smo mi organizovali.

Recenzije