Selidbe 365 dana u godini u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe 365 – Selidbe svakog dana u godini

Selidbe 365

Selidbe svakog dana u godini
Sve selidbe 365 dana u godini, u Srbiji i inostranstvu, selidbe iz grada u grad, iz zemlje u zemlju. Posebni vidovi transporta sa ili bez demontaže stvari i nameštaja, transport kombijem ili kamionom. 

Najjeftinije selidbe 364 dana 24 časa dnevno
Naše selidbe se ubrajaju među najjeftinije selidbe, ali i među one najkvalitetnije. Dokaz za to je što trajemo ovoliko dugo i to što smo našim klijentima dostupni za selidbe 365 dana u godini. Ljudi se često sele vikendom kada imaju najviše vremena, zbog toga smo mi tada najaktivniji. Organizujemo brze selidbe, brza ali pažljiva pakovanja, utovar i istovar i to sve dobijate od agencije za selidbe koja radi najjeftinije selidbe 365 dana u godini. Takodje, svakog dana radimo i odnošenje starog nameštaja.

Posebna vozila za selidbe u zemlji i inostranstvu
Naša agencija za selidbe raspolaže bogatim voznim parkom, pa ako je selidba manja sigurno nećemo uključiti kamion za prevoz stvari jer to košta više – uključićemo kombi 365 za selidbe. Ako je selidba veća, i imate dosta stvari uključićemo kamion za selidbe kako se ne bismo vraćali više puta. U svakom slučaju bilo da se radi o većoj ili manjoj selidbi pažljivo ćemo proceniti koje vozilo treba da bude uključeno u selidbu tako da vas to ne košta više nego što je primereno kao i da sve to prođe u najboljem redu i brzo. 

Montaža i demontaža nameštaja, materijal za pakovanje
Ukoliko nemate dovoljno vremena, a imate velike komade nameštaja koji ne mogu da prođu kroz vrata ili je nameštaj takav da se zbog transporta mora demontirati i kasnije ponovo montirati na novoj adresi, sve možemo mi da uradimo za vas. Naša agencija radi selidbe 365 dana u godini i znamo tačno šta treba da uradimo da vaš novi dom i početak zablistaju u novom svetlu. Potrebno je samo da pozovete naš broj telefona i vrlo brzo imaćete sve informacije koje su vam potrebne za vašu selidbu. Takođe, samo kod nas možete dobiti i sav potreban materijal i kutije za pakovanje po nabavnim cenama.

Recenzije