Koliko košta selidba u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Koliko košta selidba?

Koliko košta selidba?

Niste prvi koji se pita koliko košta selidba. Zapisali smo kratki vodič da biste samostalno procenili koliko će vas koštati selidba.

Evo šta treba da računate da biste videli koliko košta selidba
Na prvom mestu košta vreme, zatim radnici, gorivo. Hajde da probamo da ovo pretvorimo u novac. Na primer, vreme i radnici, odnosno rad. Postoji neka cena rada koja se obično definiše na osnovu težine rada. Probajte da zamislite koliko biste vi naplatili da nosite krevet sa trećeg (ili jedanaestog) sprata do prizemlja, zatim sve to tovarite u kamion. Onda se vratite nazad na treći ili jedanaesti sprat i uzmete veš mašinu, sto i drugi nameštaj. Zbog toga smo ponudili našu uslugu selidbe nameštaja unutar koje mi to obavljamo za vas.

Nije lako odrediti koliko košta selidba, zar ne?
Hajde sada da izračunamo ono prostije – gorivo. Cene goriva su fiksne, možete ih proveriti na svakoj benzinskoj pumpi. Pomnožite koliko troši kamion ili kombi za selidbe sa cenom litra goriva. Možda deluje skupo, ali mnogo je skuplje ako selidbu radite malim autom i vratite se po stvari 12 puta. Zato nije loše da se obratite nama, Selidbe Beograd Smart Move agenciji, kako biste dobili ključ u ruke rešenje. A ukoliko je potrebno da se preselite u inostranstvo, troškovi i administracija se povećavaju barem 20 puta, tako da svakako predlažemo da pogledate sajt selidbeinostranstvo.com.

Koliko košta selidba kombijem ili kamionom
Bilo da se selidba radi kamionom ili kombijem, cenu dogovaramo unapred i u zavisnosti od posla, prenosa, tereta i radnih sati dogovorićemo cenu. Bitno je da imate u vidu da je bolje koristiti kamion umesto kambija za selidbu iako je kamion neki dinar skuplji, jer ako selidbu radimo kombijem, možda je potrebno vratiti se i dva puta dok bi kamionom možda sve prevezli odjednom. Zbog toga treba dobro razmisliti pri određivanju koliko košta selidba. 

Šta još treba računati pri selidbi?
Da biste videli i sami koliko košta selidba, morate znati da se za selidbu uvek koriste bolja vozila. Evo i zašto je to bitno za “koliko košta selidba” pitanje. Na primer, u selidbi ste, žurite, možda treba i da stignete na posao a baš tada se pokvari kamion u sred selidbe – haos. Zato je bitno koristiti što bolja vozila i to obično košta više kod većine agencija. 
Naša agencija zato ima poseban obračun koji i kod naših najboljih vozila nudi dobru cenu koja će vam sigurno odgovarati.

Na kraju, da biste saznali tačno koliko košta selidba pozovite naš broj telefona 062 242 282

Recenzije