Kutije za selidbe u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Kutije za selidbe Beograd

Kutije za selidbe Beograd

Kartonske kutije za selidbe i pakovanje pri selidbi
Obezbeđujemo sve kutije za selidbe ukoliko se odlučite za našu agenciju. Kutije za selidbu dobijate po nabavnoj ceni, a ukoliko mi radimo i vašu selidbu u Beogradu dobijate i zaštiti vaših stvari, pakovanje u kutije i kombi prevoz na novu adresu.

Kvalitetne kutije za selidbu svi dimenzija
Na raspolaganju su sve vrste kvalitetnih materijala za kutije za selidbe. Troslojne i petoslojne kutije za selidbe svih dimenzija. Da bi vaša selidba prošla u najboljem redu, isplanirajte veličine kutija, njihovu jačinu i broj kutija koje su vam potrebne za selidbu. Evo nekih pravila za pakovanje koja će vam pomoći da pravilno rasporedite stvari po kutijama:

  • Knjige idu u troslojne manje kutije ovih veličina (jer je teško, ali nije lomljivo): 40x30x30 ili 45x35x25m
  • Posuđe ide u petoslojne kutije (jer je teško i lomljivo): 40x40x40cm
  • Električni uređaji i tehnika koja nije teška ide u petoslojne kutije: 60x40x40
  • Garderoba i lake, nelomljive stvari mogu da idu u troslojne kutije: 70x40x40 cm ili 60x50x50cm

Imajte u vidu da je bolje pakovati u više manjih kutija nego u jednu ogromnu. Ukoliko se vi ne snalazite, nemate vremena ili vam treba pomoć, mi ćemo sve rasporediti za vas i preseliti vas u najboljem redu, za kratko vreme i nećemo vas izložiti velikom trošku. Ako imate dosta stvari koja treba da se spakuje u kutije za selidbe, naša agencija Smart Move radi i kombi prevoz robe po najjeftinijim cenama u Beogradu.

Najjeftinije kutije za selidbe
Kutije za selidbu koje možete dobiti kod nas su najjeftinije ukoliko mi radimo i selidbe za vas. Tada vam kutije isporučujemo po nabavnoj ceni, odnosno ne zarađujemo na tim kutijama od vas. Po ceni po kojoj smo ih i mi nabavili, po toj ceni ćete i vi dobiti kutije za selidbu koju ogranizujemo za vas.

Kutije i zaštitna ambalaža za selidbu
Za selidbu je potrebno koristiti kvalitetne kutije, pucketave folije, streč folije i kanape za povezivanje. Kada se sve smesti u kombi za selidbe, potrebno je dodatno zaštititi – mi koristimo sunđere, stiropor i zaštitnu ćebad. Na kraju sve povežemo i učvristimo zaštitnim užadima. Pored toga što je sve stvari potrebno spakovati u kutije za selidbe, potrebno je i sve preseliti na novu adresu u ispravnom stanju.

Recenzije