Selidba u Novi Sad, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Srbija | Novi Sad

Selidbe Novi Sad

Selidbe Novi Sad
Smart move vrši selidbe u svim delovima Novog Sada, kao i u svim naseljima u njegovoj okolini. Selidba deluje lako zar ne? Naš savet vam je da selidbe ipak ne organizujete i radite sami, već da za to angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je specifična, veoma je zahtevan posao i oduzima dosta vremena, snage a verujemo i živaca.

Besplatna procena selidbi
Procena troškova i cene naše usluge je potpuno besplatna. Besplatnu procenu možemo organizovati odmah po pozivu, po dogovoru u nekom terminu tako da cenu selidbe možete da znate već istog dana.

Višegodišnje iskustvo
Naše iskustvo od preko 12 godina u ovom poslu vam je garant da je vaš predmet selidbe u pravim rukama. Odnos kvaliteta i cene naših usluga je naša prednost u odnosu na konkurenciju i to uvek ističemo. Ozbiljnost u poslu naših zaposlenih je nešto čime se ponosimo i na čemu insistiramo. Upravo zato nudimo vam 100% garanciju da će predmeti nakon preseljena ostati u istom stanju kao i kad smo ih i preuzeli.

Zaštita predmeta u selidbi
Nakon dolaska na početnu lokaciju selidbe, stvari prvo zaštićujemo i osiguravamo kartonom i streč folijom da bi bile sigurne i ostale neoštećene. Sigurnost vaše imovine nama je od posebne važnosti. Osim o nameštaju ili drugim predmetima koje selimo naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti prostora iz i u koji vas selimo, jer su ivice zidovi, vrata i njihovi štokovi skloni oštećenjima. Tome pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni nakon završenog posla kako bi nas mogli preporučiti prijateljima, komšijama ili poznanicima.

Demontaža i montaža nameštaja
Ukoliko je nameštaj iz delova i postoji potreba za rasklapanjem, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u novom prostoru. Za tu svrhu prilikom selidbe uvek angažujemo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla koji brzo i efikasno rasklapaju i ponovo sklapaju bilo koji nameštaj.

Vrsta prevoza
Za sve vrste selidbi a opet u zavisnosti od količine stvari i njihovih gabarita na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i potpuno tapacirana. 

Pouzdana i sigurna usluga
Svaka selidbe je po sebi stresna ali kod nas vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa liftom ili bez, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na nabolji mogući način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnosti prepustite nama. Nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari, uska stepeništa i hodnici za nas ne predstavljaju nikakav problem jer naše iskustvo tada dolazi do izražaja.

Na stotine, možda već i hiljade zadovoljnih mušterija širom Srbije, Beograda ali i inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Po pravilu, naši klijenti svaku sledeću selidbu poveravaju isključivo nama, a pored toga uvek nam stižu pozivi kao preporuke naših zadovoljnih klijenata svojim prijateljima i rodbini.

Kontaktirajte nas odmah
Ukoliko imate potrebe za našim uslugama ili imate dodatno pitanje za nas, slobodno nas kontaktirate na: +381 62 242 282 
 
Recenzije