Pakovanje za selidbu u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd |  Pakovanje za selidbu

Pakovanje za selidbu

Pakovanje za selidbu može biti naporan posao ukoliko u isto vreme planirate novi život, možda ste dobili i novi posao i istovremeno jurite najjeftiniju agenciju za selidbe u Beogradu. Ukoliko vi nemate vremena i strpljenja pozovite nas na 062 242 282.

Pakujemo vaše stvari, sitne predmete i nameštaj. Radimo demontažu na staroj adresi i montažu nameštaja na novoj adresi. Na vama je samo da nas pozovete. Odmah po dogovaranju selidbe uputićemo vas u sve detalje, dogovorićemo vreme i poslaćemo radnika da obavi besplatnu procenu vaše selidbe u novi život.

Imamo sledeće kompletne usluge pakovanja za selidbu na raspolaganju:

  • Pakovanje sitnih stvari i pokućstva za selidbu
  • Pakovanje garderobe za selidbu
  • Pakovanje knjiga za selidbu
  • Pakovanje dokumenata za selidbu
  • Pakovanje staklarije i ukrasa
  • Pakovanje kancelarijskog materijala za selidbu

Bitno je samo da od vas dobijemo instrukcije za obeleževanje kutija, kao i određene posebne zahteve za pakovanjima i odvajanjima predmeta – ukoliko za ima neke posebne potrebe. Upravo zbog toga, kasnije ćete moći lako da raspakujete svoje stvari.

Dostavljamo ambalažu za pakovanje za selidbu i savetujemo vas

Ukoliko želite sami da se spakujete, postoji mogućnost i za to. Dostavićemo vam kutije, ambalažu i zaštitne materijale. Podelićemo sa vama sve što znamo o pakovanju i selidbama. Na ovaj način možete uštedeti i lako zapakovati stvari za selidbu u svojoj režiji.

Montaža i demontaža nameštaja za selidbu

Montaža i demontaža nameštaja nije nešto se lako radi. Možete to raditi i sami ali će vam trebati malo više vremena i snage (ako ste sami). Može vam biti lakše i brže ako taj posao poverite nama. Naš tim radnika može lako i brzo demontirati krupne komade nameštaja i pripremiti ga za selidbu. Ukoliko mi radimo i selidbu za vas, demontaža i montaža nameštaja je besplatna.

Sve što rasklopimo možemo i da sklopimo za vas na novoj adresi. Za selidbe koristimo najbolja transportna vozila, redovno ih proveravamo i držimo ispravnima u svakom trenutku kako bismo uvek bili spremni baš za vaše pakovanje i selidbu na novu adresu.

Recenzije