Selidbe antikviteta u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta

Pouzdane i brze selidbe antikviteta na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i Srbiji. Naša agencija Smart Move za selidbe u Beogradu preseliće jeftino, a profesionalno vaše dragocenosti na novu adresu.

Ozbiljna firma sa dugugodišnjim iskustvom
Ako se dvoumite kome biste mogli da poklonite svoje poverenje za selidbe vaših antikviteta, naša firma se već dugi niz godina bavi selidbama i tokom tog vremena imali smo priliku da selimo različite predmete kao što su: selidbe kase i sefa, solarijumi, glomazni i stilski nameštaj i naravno antikvitete.

Profesionalni radnici za selidbe antikviteta
Svesni činjenice da su antikviteti predmeti veoma velike, a neretko i neprocenjive vrednosti, posebnu pažnju poklanjamo upravo za selidbe antikviteta. Naš tim angažovanih radnika posvećen je, iskusan i odgovoran. Posao oko antikviteta shvataju ozbiljno i maksimalno se zalažu da sve selidbe antikvarnih knjiga i nameštaja proteku bez ikakvih nepredviđenih okolnosti.

Ambalaža za pakovanje za selidbe antikviteta
Naša firma praktikuje da svojim potencijalnim saradnicima obavezno ponudi i uslugu pakovanja njihovih stvari da ne bi došlo do eventualnog oštećenja i loma prilikom transporta. Selidbe antikviteta podrazumevaju poseban tretman i zato vam nudimo kartonske kutije različitih veličina u koje se dragocenosti mogu bezbedno spakovati. Kao dodatni vid zaštite takođe nudimo sunđere kojima se predmeti mogu obložiti i potpuno zaštiti od svih nepredviđenih okolnosti. Rastegljive foilje su takođe dodatni vid zaštite koji nudimo svojim klijentima.

Najpovoljnije cene za selidbe antikviteta u gradu
Baš kao što vodimo računa o bezbednosti prilikom transporta za selidbe antikviteta, brinemo i o pristupačnosti cena naših usluga. Svoje troškove za pakovanje i transport antikviteta svodimo na minimum i na taj način omogućujemo svojim klijentima da selidbe obave bezdedno i jeftino.

Mogućnost besplatne procene cene selidbe
Klijentima i poslovnim saradnicima smo omogućili da nas lako pozovu i predstave o kakvoj selidbi je reč. Mi im na osnovu preciziranih podataka o lokaciji i količini stvari dajemo precizne cene koštanja selidbe, vodeći računa da to budu najpovoljnije cene za selidbe antikviteta u gradu.

Preselite svoje antikvitete u novi stambeni ili poslovni prostor sa pozdanom i iskusnom firmom za selidbe.

Povezane usluge za selidbe:

  • Selidbe solarijuma
  • Jeftine selidbe
  • Selidbe Beograd
  • Kombi selidbe Beograd
  • Prevoz kombijem
Pošaljite upit