Iznamljivanje mini magacina od 5, 10 ili 15m2 po cenama od 10€ po kvadratu

Blog
Selidbe Beograd | Mini skladišta - self storage

Mini skladišta - self storage

"Self storage" koncept je američki "izum". U jednom velikom zajedničkom prostoru odvojeni boxevi, kontejneri, svaki mini magacin je odvojen od svih ostalih a samo klijent ima pristup svom zakupljenom prostoru. Video nadzor, monitoring, alarm su tu da obezbede vaše stvari koje ste odložili u svom mini magacinu, bezbednost kakvu ne možete da imate u podrumima zgrada, ostavama u dvorištu, u vikendici jer su svi nabrojani prostori često, da ne kažemo po pravilu na meti lopova i provalnika.

Magacin za vaš biznis, ostava, podrum, privremena ostava, spremišta za kutije prilikom selidbe jer vam novi stan nije dostupan a stari morate da napustite? Nikakav problem, zakupite svoj prostor u našem "self storage" magacinu na period koji vama odgovara.

U ponudi imamo mini skladišta - magacine od 5, 10 ili 15m2. Ukoliko Vam je potrebno više prostora, postaraćemo se da Vam izađemo u susret i dobićete nekoliko vezanih skladišta, koja se nalaze jedna pored drugih da vam skladištenje bude što lakše. Visina svih kontejnera - mini skladišta je 2,30m2 tako da su standardne zapremine od 11,5 do 34,5 m3.

Lokacija odlična, na samo 3km od centra Beograda, na levoj obali Dunava u Krnjači, na samo pola kilometra od Pančevačkog mosta u pravcu Pančeva. Parking je obezbeđen za sve korisnike naših usluga.

Cena iznajmljivanja mini skladišta

Cena se uglavnom kreću oko 10€ po m2 iznajmljenog prostora, bez obzira na veličinu. Ukoliko iznajmljujete više boksova, obratite nam se telefonom ili upitom preko sajta kako bi dobili posebnu ponudu u skladu sa Vašim potrebama. Najam je moguće izvršiti na mesečnom nivou. Ukoliko Vam je najam potreban na kraće od mesec dana molimo vas da nas kontaktirate, tu smo da pronađemo rešenje za sve vaše potrebe.

Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte, pitajte, dođite da nas posetite. Za sve vam stojimo na raspolaganju kao i naša mini skladišta od 00-24h.

Recenzije