Uslužna montaža i demontaža nameštaja, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene

Blog
Selidbe Beograd |  Uslužna montaža i demontaža nameštaja

Uslužna montaža i demontaža nameštaja

Profesionalni transport i montaža nameštaja na vašoj adresi. Potrebno je da odaberete nameštaj u nekoj prodavnici i kupite ga. Mi ćemo prevesti nameštaj i montirati ga za vas. Prevoz nameštaja iz bilo koje prodavnice nameštaja: IKEA, Emmezeta,Vitorog, Numanović, Dallas, Forma Ideale, Home Centar itd.

Prevoz i montaža nameštaja iz IKEA, Emmezeta, Vitorog, Numanović
Tačno znamo gde leži problem. Želite da kupite nameštaj u prodavnici, nemate kako da ga prevezete, a ne želite da čekate prodavnicu da to uradi za dva, tri, pet dana ili za dve nedelje. Želite da odmah kupite i sve završite u jednom danu. Mi ćemo da prevezemo vaš nameštaj i montiramo ga za vas. Problem rešen.

Pozovite nas na 062 242 282 ako vam treba uslužna montaža nameštaja

Najjeftinija montaža nameštaja u Beogradu
Naša firma se već godinama bavi selidbama u Beogradu, zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući velikom i bogatom iskustvu ostvarili smo rezultate koji nam omogućavaju da cenu snizimo tako da imamo veliki broj uspešno obavljenih poslova i zadovoljnih mušterija. Naša firma radi najjeftinije montaže nameštaja u Beogradu, i radi to već duži niz godina bez prekida.

Brzi prevoz i montaža nameštaja istog dana u Beogradu
Pozovite nas odmah i sve ćemo organizovati. Potrebno je da odaberete prodavnicu i kupite nameštaj. Ukoliko čak nemate vremena da odete do prodavnice, a pri tome znate šta tačno želite da kupite i imate model ili broj nameštaja prema kojem ga možemo pronaći, pozovite nas odmah. Mi ćemo odganizovati kupovinu, prevoz i montažu nameštaja iz IKEA, Vitorog ili druge prodavnice nameštaja. Kada vi završite sa svojim poslom sve će vas čekati spremno i montirano.

Prevoz i montaža nameštaja i garantovana isporuka
Garantujemo najjefiniji transport i montažu nameštaja, kao i da će sve stići ispravno na vašu adresu. Posedujemo kvalitetna i ispravna vozila koja se redovno održavaju i proveravaju. Naši radnici koji rade na prevozu i montaži nameštaja su ozbiljni i iskusnii ljudi koji sa nama rade godinama. Svaki komad nameštaja u našem prevozu bude zaštićen i učvršćen tako da ne može da se desi da do oštećenja dođe čak ni slučajno. Ono što pravi razliku kod naše firme je što na sve mislimo unapred, dobro planiramo i imamo veliko iskustvo u prevoz nameštaja.

Besplatna montaža nameštaja ako radimo selidbu za vas

U slučaju da vam je potrebna selidba u Beogradu ili inostranstvu, naša agencija za selidbe Smart Move će besplatno montirati i demontirati vaš nameštaj prilikom selidbe, ukoliko se radi o manjim komadima nameštaja. Svakako radimo besplatnu procenu selidbe pozivom na broj: 062 242 282, pozovite nas i raspitajte se o vašoj budućoj selidbi.

Recenzije