Selidbe butika i prodavnica u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe butika i prodavnica

Selidbe butika i prodavnica

Povoljne i brze selidbe butika i prodavnica u Beogradu i Srbiji. Pakovanje i efikasna zaštita svih proizvoda i predmeta koji se sele na novu lokaciju. Pakovanje u kutije za selidbe i zaštita folijama.

Selidbe butika i prodavnica u Beogradu
Ukoliko imate prodavnicu ili butik u Beogradu i potrebno je da sve proizvode preselite u novi lokal ili magacin, imajte u vidu da mi radimo selidbe butika i prodavnica. Pored ovih selidbi radimo i sve druge vrste transporta stvari i nameštaja. Takođe, vršimo demontažu i montažu nameštaja i polica koje koristite u vašem butiku pa ništa neće ostati na teret vama. Sve što transportujemo najpre zaštitimo i obezbedimo od mogućnosti loma i oštećenja. Na raspolaganju su plastične folije, kutije i obloge koje se koristi u vozilima kako pri transportu ne bi došlo do štete. 

Selidbe u celoj Srbiji za butike i prodavnice
Selidbe butika i prodavnica radimo i na teritoriji van Beograda. Bilo da vam treba selidba iz Beograda ili za Beograd, treba samo da pozovete naš broj telefona 062 242 282 kako bismo organizovali i isplanirali sve što je potrebno za selidbu. Selidbe butika i prodavnica nije nešto što radimo prvi put jer ovim poslom se bavimo godinama i imamo dovoljno iskustva da bismo sve sproveli u najboljem redu. Nije bitno koja je relacija vožnje sve dok za vas rade provereni pakeri i vozači za selidbe butika i prodavnica. 

Najbolja vozila za selidbe
Na raspolaganju su prostrana vozila, kombi i kamioni za selidbe butika i prodavnica. Naša vozila prolaze redovne tehničke preglede i redovne servise što ukazuje da brinemo o vozilima i poslu kojim se bavimo. U zavisnosti od toga koliko stvari imate za transport, uključićemo i adekvatno vozilo kako bi prostor bio kvalitetno iskorišćen i svi uslovi zadovoljeni. Znamo da selidbe butika i prodavnica mogu da budu skupe, ali uz naša ekonomična vozila omogućili smo svim našim klijentima da povoljno dobiju najbolju uslugu uz zadovoljavajuće cene

Recenzije