Selidba u Srbiji, profesionalne medjugradske selidbe u Beogradu i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe Srbija

Pozovite nas odmah!

+381 62 242 282

Selidbe Srbija

Selidbe unutar i van Srbije
Selidbe zahtevaju dobru organizaciju, ispravna vozila za selidbe i ozbiljnost. Da bi sve prošlo kako treba, selidbe Srbija je posao koji treba da za vas rade profesionalci za selidbe. Agencija za selidbe pruža najbolje uslove i rešava sve vrste selidbi u dogovorenom roku i bez problema.

Odakle početi sa selidbom
Krenite od osnovnog i pronađite agenciju koja radi selidbe Srbija. Kada se odlučite za agenciju koja će raditi vašu selidbu od njih zatražite instrukcije šta je potrebno i odakle početi. Naša agencija za selidbe traži osnovne podatke kao što je adresa odakle se vrši selidba, nova adresa na koju treba odvesti stvari, količina stvari i procena da li sve stvari mogu da izađu iz stana, da li postoji lift ako živite u zgradi. Naravno, ako u neki od detalja niste sigurni doći će naš radnik i izvršiti procenu besplatno.

Ako živite u Beogradu i treba vam selidba unutar Beograda, predlažemo da pogledate: Selidbe Beograd

Šta pripremiti za selidbu
Ukoliko ste već dogovorili prve korake sa agencijom za selidbe Srbija, ispratite sve instrukcije koje ste dobili. Izmerite nameštaj ukoliko niste sigurni da li može da prođe kroz vrata ili sačekajte radnika koji će doći da izvrši procenu. Ovaj radnik obično dođe pre vozila za selidbu, izvrši procenu i započne pripreme. Ukoliko imate mnogo stvari ili treba raditi demontažu (ako nameštaj ne može da izađe iz stana) može biti uključeno i više pred-radnika.

U zavisnosti od toga gde se radi selidba, da li živitte u zgradi ili kući i ukoliko koristite ulični parking, obavezno rezervišite jedno mesto za selidbe Srbija kombijem ili dva mesta ukoliko se selidba radi kamionom.

Kvalitetna vozila za selidbe Srbija
Naša agencija ne radi samo selidbe Srbija već i selidbe van Srbije i selidbe u inostranstvo. Iz tog razloga potrebno je da u svakom trenutku imamo vozila koja su spremna za svaku selidbu dovedu do kraja čak i kada su velike razdaljine i veliki tereti u pitanju. Imamo odličan kombi vozila za selidbe Srbija, kao i odlične kamione za selidbe. U zavisnosti od količine stvari koje treba preseliti biće uključeno i odgovarajuće vozilo.

Selidbe Srbija radimo sada već više od 10 godina i najveći broj poslova koje obavimo dolazi na preporuku ranijih klijenata. Ovo ujedno i znači da smo zadovoljili sve potrebe i uspešno završili dogovorene selidbe. Za sve selidbe obavezno pozovite naš broj telefona 062 242 282

Recenzije