Selidbe IT kompanija u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe IT kompanija

Selidbe IT kompanija

Uradili smo više do 70 poslova koji uključuju selidbe IT kompanija. Ovakve selidbe zahtevaju dobru ogranizovanost, pakovanje, popisivanje, sigurni prevoz, a zatim i na kraju raspakivanje, proveru stvari i nameštaja i montiranje nameštaja i stvari koje su bile predmet selidbe IT firmi.

Pametna organizacija selidbe
Svaki posao zahteva pažljivu i temeljnu ogranizaciju. S obzirom da selidbe IT kompanija radimo često, znamo tačno strukturu onoga što se seli, procedure, načine pakovanja računarske opreme, nameštaja, monitora, projektora i svega što obično neka IT kompanija ima i planira da preseli na novu adresu. Selidbe IT firmi i kompanija se zbog toga često poveravaju nama na osnovu dobrih preporuka naših ranijih klijenata.
Poznajemo i strukturu ljudi koji su u IT kompanijama pa  znamo tačno šta se od nas očekuje, način rada i poštovanje procedura i vremena koje je potrebno za selidbe firmi i kompanija.

Sigurni i povoljni transport za selidbe IT kompanija
Kao i za sve druge selidbe koje radimo, u ponudi su odlična vozila za transport i selidbe IT firmi. U zavisnosti od količine stvari i nameštaja, možemo da uključimo kombi ili kamionska vozila za selidbe IT firmi i kompanija. Naša vozila su proverena tehnički i odlaze na redovne servise i tehničke preglede. Ovo nas čini agencijom za selidbe koja ulaže u svoja vozila i brine o tome da sve što radimo stigne tačno na vreme i bezbedno na novu adresu vaše firme. 

Posebne povoljnosti za selidbe IT kompanija
S obzirom na ekspanziju IT firmi imamo čestu saradnju sa IT kompanijama koje otvaraju nova predstavništva, opremaju nove poslovne prostore ili se sele, otvorili smo posebni kanal za pružanje usluga u IT sektoru i svima koji dolaze iz ovog polja rada. Samo kod nas, ako vam trebaju selidbe IT firmi, možemo da ponudimo posebne pogodnosti i maksimalnu posvećenost da posao obavimo u kvalitetu koji se obično ne očekuje i prevaziđemo sva vaša očekivanja.

Recenzije