Selidba u Beogradu, kombi prevoz, profesionalne medjugradske selidbe, odlične cene

Blog
Selidbe Beograd | Kombi i kamionski prevoz

Pozovite nas odmah!

+381 62 242 282

Kombi prevoz

Kombi prevoz Beograd
Kombi prevoz u Beogradu vrsimo profesionalno, pouzdano i uvek tačno na vreme stizemo. Agencija Smart Move selidbe Beograd nudi specijalno opremljena i tapacirana kombi vozila za selidbe

Kombi prevoz se pokazao dosta praktičnijim od kamiona, naročito kada se radi o preseljenju na drugu lokaciju u istom gradu. Po ovakvoj sredini se mnogo lakše upravlja kombijem i nema dodatnog pritiska vezanog za parkiranje, što je slučaj sa prevozom stvari kamionom. Kombi prevoz Beograd ne zahteva veliki prostor za parkiranje, objektima u koji se unose stvari je lakše prići, te se samim tim istovar vrši brže i lakše.

Za razliku od vožnje kamiona, vožnja kombijem je dozvoljena u bilo koje doba dana i noći, i u bilo kom delu grada. To dodatno olakšava i ubrzava posao, naročito ako ste iznenada odlučili da se preselite i želite to odmah da uradite.

Vozni park za kombi prevoz
Naš vozni park se sastoji isključivo od Mercedesovih vozila i kombi vozila velike nosivosti. Sva vozila su novije proizvodnje i nude klimu, ako želite da se povezete sa nama tokom selidbe ili transporta

Kombi prevoz je među najtraženijim uslugama koje pružamo, i to kao deo procesa selidbe, odnosno za transport i distribuciju gotovo svake vrste robe i tereta sa jedne lokacije na drugu. U velikom i dinamičnom gradu kakav je Beograd, kombi prevoz je najbrži i najisplativiji način da prebacite vaše stvari i robu. Kombi vozila su pogodna za brzo i lako kretanje u gustom beogradskom saobraćaju i za prilaz gradskim objektima gde se vrši utovari/istovar robe. Takođe, za kombi vozila do 3.5 tone ukupne mase ne važi zabrana kretanja kroz grad u određenim periodima (osim u ulicama gde je zabranjen saobraćaj svim motornim vozilima), pa se kombi prevoz može zakazati u bilo koje doba dana.

Posedujemo kombi vozila Mercedes Sprinter koja nose do 1.5t tereta.Oba vozila imaju tapacirani tovarni deo, zapremine 10 i 15 m3. U vozilima se uvek nalaze sredstva za dodatnu zaštitu i nošenje stvari (kartoni,ćebad,gurtne,španeri itd.).

Kombi prevoz inostranstvo
Vršimo kombi prevoz robe u inostranstvu,odnosno zemlje regiona (Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina itd) i sve zemlje EU (Selidbe Nemačka, Selidbe Austrija, Švedska itd). Imamo dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti a evo i nekoliko razloga zašto odabrati nas:

  • Po potrebi obezbeđujemo radnu snagu za utovar i istovar stvari i robe
  • Posavetovaćemo vas oko pribavljanja neophodne carinske dokumentacije, a po potrebi mi možemo preuzeti tu obavezu
  • Radimo profesionalne kombi selidbe
  • Za duže relacije (preko 1500km) šaljemo dva vozača kako bi se roba isporučila u najkraćem roku
  • Kombi prevoz vršimo vozilima novije generacije (Mercedes Sprinter) zapremine oko  10m3 i nosivosti 1.5t, sa urednim tovarnim prostorom i GPS navigacijom
Recenzije