Magacin za stvari u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe Srbija

Magacin za stvari

Magacin za stvari koje vam privremeno nisu potrebne ili ste u fazi selidbe i potrebno je da na neko vreme odložite stvari koje ćete kasnije preuzeti. Kod nas možete zakupiti magacin za stvari na određeno vreme, vršimo transport stvari, pakovanje i selidbe.

Privremeno odlaganje – magacin za stvari
Bilo da imate selidbu koju morate da obavite, a još uvek nemate novi prostor ili možda imate previše stvari koje trenutno nemate gde da rasporedite, možemo da vam pomognemo i nudimo vam magacin za stvari. Sa naše strane organizujemo pakovanje, prevoz robe u naš magacin za stvari, a zatim i novi prevoz robe do planirane nove lokacije. Kompletnu uslugu od početka do kraja dobijate od nas, dok sa vaše strane ne morate da se brinete oko detalja. Ono što je nama potrebno jeste adresa na kojoj treba da preuzmemo vaše stvari, zatim koliko vremena treba da skladištimo (čuvamo) vaše stvari i koja je nova adresa na koju stvari treba da budu dostavljene nakon čuvanja. 
Dodatne usluge koje možemo uraditi ako vam treba dodatnog prostora u vašem stanu ili kući: selidbe u Beogradu, skladištenje stvari, odnošenje starog nameštaja i selidbe u inostranstvo.

Magacin za stvari, nameštaj, kancelarijski materijal i nekvarljivu robu
Naš magacin za stvari može poslužiti da čuvate nameštaj, materijal, robu iz vaše prodavnice (ako nemate svoj magacin ili ako nemate dovoljno prostora), za privremeno odlaganje proizvoda i svaku nekvarljivu robu. Imajte u vidu da ne možemo da prihvatimo odgovornost za skladištenje robe koja može da se pokvari, kao što su prehrambeni proizvodi koji zahtevaju i posebne uslove držanja (temperatura). 

Skladištenje i odlaganje stvari na određeno vreme
Što se nas tiče, možete koristiti magacin za stvari koliko god vam je to potrebno. Bitno je samo da vi imate približno u vidu koliko će to biti kako bismo ogranizovali kompletnu uslugu za vas. Magacin za stvari je sigurno mesto gde će vaši predmeti biti obezbeđeni od krađe ali i od propadanja u smislu oštećenja usled vremenskih uslova ili uslova u prostoru gde će se vaše stvari nalaziti. Naš magacin za stvari je najjeftiniji magacin za stvari uz najbolje uslove koje možete dobiti na tržištu. Ukoliko vam je potreban magacin najbolje je da odmah pozovete naš broj telefona 062 242 282

Recenzije