Umotavanje i zaštita pred selidbu u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene

Blog
Selidbe Beograd | Umotavanje i zaštita pred selidbu

Umotavanje i zaštita pred selidbu

Selidba može biti naporan posao. Ako ogranizujete selidbu u svojoj režiji potrebno je da isplanirate vreme, način, pakovanje, zaštitu, ljude koji će vam pomoći i vozila će prevesti stvari na vašu novu adresu. Ne zaboravite umotavanje i zaštitu pred selidbu. Način pakovanja i ambalaža koju koristite može odlučiti o tome da li će selidba uspeti, za koliko vremena i da li će stvari moći da stignu ispravno tamo gde treba.

Da vam olakšamo posao i ubrzamo selidbu, nudimo uslugu kompletnog pakovanja, kao što je umotavanje i zaštita svih vaših stvari koje nosite sa sobom. Koristimo kartonske kutije, streč foliju, pucketavu foliju kako bismo zaštititi vaše stvari i kako bismo selidbu što bolje organizovali. Pažljivo ispisujemo sadržaje svake kutije tako da se na novoj adresi lako možete raspakovati. Ukoliko imate krupne komade nameštaja koje je potrebno rasklopiti i ponovo sklopiti na novoj adresi i ovo mi možemo da uradimo za vas. Radimo demontažu i montažu nameštaja.

Nakon što sve vaše stvari budu pažljivo razvrstane i spakovane u kartonske kutije, pakuju se u kombi za selidbu ili kamion, u zavisnosti od toga koliko stvari imate. Tu dodatno štitimo stvari zaštitnim užadima i ukoliko je potrebno, radi dodatne sigurnosti i sprečavanja grebanja, između nameštaja postavljamo zaštitnu ćebad. Lako ćemo zaštiti kompletan nameštaj, slike, predmete i belu tehniku.

Naša agencija za selidbe ima dugogodišnje iskustvo sa selidbama, pa smo zapakovali i preselili na hiljade klijenata u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Umotavanje i zaštita pred selidbu je samo deo procesa koji obavljamo za vas. Za vas takođe radimo i kompletnu besplatnu procenu selidbe, ogranizaciju radnika i vozila koja će učestvovati u selidbi. Krajna ideja je da sve stigne na novu adresu, zapakovano i zaštićeno po najpovoljnijoj ceni.

Inače, kada je cena u pitanju, dobijate garantovano najniže cene za sve usluge selidbe u Beogradu. Bilo da ste fizičko ili pravno lice, selite garsonjeru, trosoban stan ili možda kancelariju ili celu firmu, pozovite nas i dobićete najnižu moguću cenu. Ukoliko ste naš česti klijent, možete dobiti i posebnu povlašćenu cenu. Kada je u pitanju umotavanje i zaštita, dobijate sve materijale po nabavnoj ceni – po ceni po kojoj i mi nabavljamo iste materijale.

Recenzije