Selidba u Zrenjanin, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Srbija | Zrenjanin

Selidbe Zrenjanin

Selidbe Zrenjanin
Smart move vrši selidbe u i iz Zrenjanina, u svim njegovim delovima ali i u svim naseljima u njegovoj bližoj i daljoj okolini. Selidba deluje lako, zar ne? Naš savet vam je da selidbe ipak ne organizujete i radite sami, već da za to angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je specifična, veoma je zahtevan posao i oduzima puno vremena, snage a verujemo i živaca.

Besplatna procena selidbi
Procena troškova i cene naše usluge je potpuno besplatna. Besplatnu procenu možemo organizovati odmah po pozivu, po dogovoru u nekom terminu tako da cenu selidbe možete da znate već istog dana. Obzirom da smo mi firma iz Beograda, dobro bi bilo da se javite nekoliko dana ranije kako bi mogli da vam na vreme damo ponudu.

Višegodišnje iskustvo
Naše iskustvo od preko 13 godina u ovom poslu vam je garant da je vaš predmet selidbe u pravim rukama. Odnos kvaliteta i cene naših usluga je naša prednost u odnosu na konkurenciju i to uvek ističemo. Ozbiljnost u poslu naših zaposlenih je nešto čime se ponosimo i na čemu insistiramo. Upravo zato nudimo vam 100% garanciju da će predmeti nakon preseljena ostati u istom stanju kao i kad smo ih i preuzeli.

Zaštita predmeta u selidbi
Nakon dolaska na početnu lokaciju selidbe, stvari prvo zaštićujemo i osiguravamo kartonom i streč folijom da bi bile sigurne i ostale neoštećene. Sigurnost vaše imovine nama je od posebne važnosti. Tome pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni nakon završenog posla kako bi nas mogli preporučiti prijateljima, komšijama ili poznanicima.

Demontaža i montaža nameštaja
Ukoliko je nameštaj iz delova i postoji potreba za rasklapanjem, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u novom prostoru. Za tu svrhu prilikom selidbe uvek angažujemo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla koji brzo i efikasno rasklapaju i ponovo sklapaju bilo koji nameštaj.

Vrsta prevoza
Za sve vrste selidbi a opet u zavisnosti od količine stvari i njihovih gabarita na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i potpuno tapacirana. 

Pouzdana i sigurna usluga
Svaka selidbe je po sebi stresna ali kod nas vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa liftom ili bez, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na nabolji mogući način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnosti prepustite nama. Nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari, uska stepeništa i hodnici za nas ne predstavljaju nikakav problem jer naše iskustvo tada dolazi do izražaja.

Na stotine, možda već i hiljade zadovoljnih mušterija širom Srbije, Beograda ali i inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Po pravilu, naši klijenti svaku sledeću selidbu poveravaju isključivo nama, a pored toga uvek nam stižu pozivi kao preporuke naših zadovoljnih klijenata svojim prijateljima i rodbini.

Kontaktirajte nas odmah
Ukoliko imate potrebe za našim uslugama ili imate dodatno pitanje za nas, slobodno nas kontaktirate na: +381 62 242 282 
 
Recenzije