Pikap selidbe u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd |  Pikap selidbe

Pikap selidbe

Pikap selidbe Beograd po najpovoljnijim cenama. Selidbe pikap vozilima koriste se kod manjih selidbi u Beogradu ili za pojedinačne selidbe određenih uređaja kao što su veš ili sudo mašine i slično što može da stane u pikap vozilo za selidbe.

Povoljne pikap selidbe Beograd
U našoj agenciji radimo sve vrste selidbi, imamo na raspolaganju odličan vozni park, kamione i kombi vozila za selidbe. U naš vozni park za selidbe od nedavno se ubrajaju i pikap vozila za selidbe. Pikap vozila su se pokazala dobro kada je potrebno da se za manje para obavi manja selidba ili prevezu određeni predmeti sa jedne lokacije na drugu. Naša agencija nudi najbolje i najpovoljnije pikap selidbe u Beogradu.

Zašto pikap selidbe?
Pikap selidbe su jeftine, praktične i brze. Pikap vozila se lako kreću kroz gradsku gužvu (u poređenju sa kombi ili kamion vozilima) i brzo mogu da prevezu stvari sa jednog dela grada na drugi deo. Ova vozila troše kao i običan auto, ne habaju se previše pa su i troškovi manji nego kada se radi selidba kamionom. Naravno, ne gledajte troškove na prvom mestu jer ukoliko je potrebno i preporučljivo da se vaše stvari prevezu kombijem, bolje je da se uradi tako nego da se pikap pretovari ili da dođe do nekih oštećenja vaših stvari.

Šta je potrebno organizovati za selidbu pikap vozilima?
Kada dogovorimo selidbu, uputićemo vas i šta je potrebno da pripremite sa vaše strane. Pikap selidbe deluju kao male, ali u prtljažni deo pikapa može da stane dosta toga neočekivanog. Dešava se često da uređaj ili mašina, nameštaj ili njegov deo ne mogu da prođu kroz vrata da bismo izneli iz stana i doneli do pikap vozila za selidbe. Tada je potrebno da vi ili naši radnici uradimo demontažu. Ukoliko osetite ovakav trenutak, javite nam na vreme pa će neko od naših radnika doći i proceniti šta treba tačno raditi i da li treba raditi demontažu kako bi sve prošlo ispravno. Dobro je i da pripremite jedno parking mesto ispred zgrade ili vaše kuće kako bi vozilo prišlo što bliže. Naravno, na prvom mestu treba da pozovete naš broj telefona za selidbe: +381 62 242 282

Recenzije