Povoljne selidbe u Beogradu, Srbiji i Evropi, odlične cene, garancija

Selidbe Beograd | Najčešća pitanja

Pozovite nas odmah!

+381 62 242 282

Najčešća pitanja

Najčešća pitanja za selidbe Beograd

Koja je cena za selidbe Beograd?
Sve informacije u koje spada i cena za selidbe Beograd možete saznati kada pozovete ovaj broj telefona 062 242 282.

Šta ja moram da radim pre selidbe u Beogradu?
Nakon što zakažemo vašu selidbu, obezbedite pristup vašoj kući ili zgradi. Zamolite vaše komšije da oslobode dva mesta za parking za kombi što bliže vašem ulazu ili tri parking mesta ako radimo selidbu kamionom.
Premerite velike komade nameštaja i ukoliko ne mogu da prođu kroz vrata, biće potrebno da uradimo i demontažu i kasnije montažu nameštaja. Ukoliko želite da ubrzate, nameštaj možete rasklopiti i vi. Ispraznite sve ormane, fioke i vešalice sa garderobom.
Ukoliko imate teretni lift u zgradi, na vreme zatražite ključ od stanara koji je zadužio pristup ovom liftu.

Šta se dešava tokom selidbe?
Sve ono što se dogovorimo telefonom, potrebno je da uradite pre nego što dođemo sa ekipom za seljenje. U vreme za koje smo zakazali selidbu dolazi odgovarajuće vozilo kao i radnici koji su zaduženi da vašu selidbu.
Naši radnici zajedno sa vama vrše pregled svakog komada nameštaja u svim prostorijama odakle se radi seljenje. Dogovaramo način pakovanja, ambalažu, kutije i tehniku izbacivanja nameštaja. Obavezno pročitajte i šta treba uraditi pre selidbe.
Vršimo demontažu nameštaja (ukoliko je potrebno) i sve prenosimo u vozilo za selidbe. Naši radnici pažljivo rukuju vašim stvarima i pakuju ih u vozilo. Koristimo zaštitna užad, streč foliju i pucketavu foliju za obmotanje i zaštitu vaših stvari. Ukoliko je potrebno, između nameštaja stavljamo i ćebad kako bismo što bolje zaštitili vašu selidbu.
Kada sve spakujemo vršimo prevoz vaših stvari na novu adresu. Raspakujemo i prenosimo stvari, montiramo nameštaj ukoliko je bilo potrebno raditi demontažu.

Koji su koraci za dogovor oko selidbe u Beogradu?
Svaka ogranizacija selidbe, broj radnika, vozilo ili vozila koja će biti uključena, način pakovanja i putanja selidbe može lako biti dogovorena telefonom.
Savetujemo da za veće selidbe sačekate da naš radnik dođe do lokacije i na licu mesta proceni šta vam je potrebno. Često mi vidimo bolje od vas i znamo kako da vaša selidba prođe jeftinije. Nudimo i besplatnu procenu selidbe.

Potrebna mi je demontaža i montaža nameštaja, da li to radite vi?
Naša ekipa za selidbe radi demontažu i montažu nameštaja besplatno. U zavisnosti od toga koliko to može biti komplikovano, možemo doći i ranije pre vozila i pripremiti nameštaj za selidbu. Ukoliko imate antikvarni nameštaj ili nameštaj sa složenim načinom rasklapanja biće potrebno dodatno ogranizovati demontažu i poseban način pakovanja. Za to ćemo poslati radnika za besplatnu procenu i planiranje.

Šta ako selidba nije u Srbiji?
Ako se selite iz Srbije u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju, možete pogledati našu ponudu za selidbe inostranstvo i medjunarodne selidbe.

Pošaljite upit