Selidbe Zrenjanin

Agencija za selidbe Zrenjanin pruža usluge transporta i organizacije selidbi sa montažom i demontažom nameštaja, kao i sa pakovanje i raspakivanjem nameštaja. Najbolji kombi i kamionski prevoza za selidbe Zrenjanin.

Najbolja vozila za selidbe Zrenjanin

Od vozila za selidbe najviše zavisi kako će proći transport vaših stvari. Upravo zbog toga prema vozilima za selidbe Zrenjanin se ophodimo profesionalno. Sva naša vozila, kombi za selidbe i kamioni za selidbe, se redovno kontrolišu i servisiraju. Proveravamo ih na tehničkim pregledima i trudimo se da izbegnemo bilo kakav problem koji bi mogao da dođe zbog vozila.

Najjeftinije selidbe Zrenjanin

Trebalo nam je više do deset godina da formiramo naše cene tako da istovremeno ispoštujemo i zadovoljimo naše klijente, da pružimo kvalitet i da nešto ostane i za nas. Naše selidbe Zrenjanin su najjeftinije koje možete pronaći, ali svakako savetujemo da istražite i kontaktirate nas kada budete hteli da za vas radimo selidbu. Ukoliko pronađete jeftiniju selidbu, kontaktirajte nas čak i tada, dogovorićemo najbolju moguću cenu i zadovoljiti vaš budžet.

Pogledajte još i: Selidbe Beograd

Kako se pripremiti za selidbu?

Ove instrukcije dobićete i nakon razgovora sa naših operaterom, ali zapisaćemo ono najbitnije i ovde. Ukoliko ste već isplanirali dan kada ćemo obaviti selidbu, potrebno je da nam javite kako bismo sve dogovorili. Dešava se da ljudi imaju krupne komade nameštaja koji ne mogu da prođu kroz vrata. U tom slučaju potrebno je da proverite pa izmerite nameštaj. Ukoliko vi niste sigurni, pre selidbe poslaćemo našeg radnika koji će pregledati prostor i utvrditi da li selidba može da se obavi po planu.

Ne brinite, ukoliko je nameštaj prevelik, naši radnici mogu uraditi demontažu (rasklapanje) pre selidbe, i montažu nameštaja nakon selidbe.

Koliko traje selidba?

Trajanje selidbe zavisi do daljine, od toga koliko stvari treba prevesti, da li treba uključiti nekoliko vozila za transport, od toga da li se radi demontaža i montaža, kao i od gradske gužve ili drugih problema. Osnovne selidbe se završavaju u toku jednog dana, tako da svima savetujemo da za selidbu odvoje najmanje jedan dan.

Leave a Comment