Selidbe Palilula

Selidbe Palilula pokrivaju celokupnu površinu jedne od najvećih opština u Beogradu. Zato vam je potrebna dobra, brza i pouzdana agencija za selidbe koja ovu oštinu poznaje do najzabačenijih delova i najudaljenijih ulica!

Za selidbe na Paliluli nudimo sve moguće vrste selidbi i transporta po najpovoljnijoj ceni i uz garanciju na pružene usluge! Pozovite nas već danas i odmah ćemo vam dati besplatnu procenu selidbe.

Da biste se u to uverili i sami, obratite nam se za pomoć, a mi ćemo vaš život učiniti lakšim i lepšim.

Palilula se prostire na obe obale Dunava, koje povezuje Pančevački most. Na levoj obali Dunava Palilula obuhvata i naselja Krnjača, Borča, Crvenka, Ovča, Kovilovo, Padinska Skela, Jabučki Rit, Glogonjski Rit, Besni Fok, Vrbovski, Dunavac, Tovilište i Preliv. Selidbe Beograd su naša specijalnost.

Na desnoj strani reke, Palilulu od susednih beogradskih opština dele ulice: Vojvode Dobrnjca, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Mije Kovačevića i Dragoslava Srejovića.

Takodje radimo i selidbe Karaburma.

Mi poznajemo svaku ulicu, znamo da je mnogima izazov preseljenje iz jednog kraja opštine u drugi ili čak u neki drugi deo Beograda. Vaša selidba treba da bude jedno prijatno iskustvo, bez stresa, a mi smo tu da vam to i omogućimo.

Za vas vršimo uslugu selidbe kamionima i kombi vozilima. Sva vozila su proverene tehničke ispravnosti, a naši vozači iskusni i odgovorni.

Naš tim radnika je okretan, brz i spretan u raznim zadacima. Najčešće vas muče dileme oko utovara i istovara, odnosno unošenja i iznošenja kabastih stvari.

Ne mogu nas sprečiti ni nepovoljni vremenski uslovi, jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu.

Kako bi vaše selidbe Palilula prošle što je lagodnije moguće, preporučujemo da unajmite naš tim eksperata za pakovanje. Oni će vam takođe montirati i demontirati nameštaj. Sa velikim uspehom selimo i veće i manje firme. Sva vozila su nam tapacirana tako da nema brige za vaše stvari i kancelarijsku opremu.

Za vas odvozimo i šut, građevinski materijal i nepotreban, stari nameštaj na deponije i otpad, kao i otkup starog nameštaja. Od nas možete da iznajmite i sama vozila bez radnika ili samo radnu snagu bez opreme ili vozila.

Umesto da se sami mučite oko opreme za pakovanje, možete od nas da kupite i kutije za pakovanje kao i folije za zaštitu nameštaja. Zaista, mi mislimo na sve detalje. Znamo šta vam treba i u kojoj količini pa vam savetujemo da nas pozovete pre nego počnete da planirate selidbu. Naš call centar je na: 062 242 282!

Leave a Comment