Selidbe Kragujevac – Selidbe Stanovo, Pivara, Stragari

Najbolja agencija za selidbe Kragujevac i selidbe Srbija. Sa iskustvom od preko deset godina i najboljim vozilima za selidbe možemo da ponudimo efikasnost i kvalitet uz povoljnu cenu za selidbe.

Kombi za selidbe Kragujevac

Ukoliko je potrebno transportovati manje stvari, za selidbu je idealno i najjeftinije koristiti kombi za selidbe. Na primer, kombijem se mogu prevesti stvari iz garsonjere, manje kancelarije i kuće u zavisnosti od količine i veličine stvari. Kada se ispostavi da će za selidbu biti potrebno da se kombi vrati dva ili više puta, bolje je odmah uzeti kamion koji će sve prevesti od jednom.

Kamion za selidbe Kragujevac

Kamion za selidbe je idealan ako treba prevesti više stvari nego što staje u kombi ili krupne komade nameštaja. Obično se kamion puni do zauzeća prostora a za ostatak se preračunava da li je bolje uključiti kombi kao drugo vozilo ukoliko je ostalo malo stvari ili možda čak još jedan kamion. Ono što je bitno i kod kombi i kod kamionskog prevoza jeste da su naša vozila ispravna i redovno kontrolisana na tehničkim pregledima.

Najjeftinije selidbe Kragujevac

Naše cene formirane su na osnovu iskustva i nakon godina provedenih u ovom poslu. Naše najjeftinje selidbe Kragujevac mogu da se pohvale i najvišim kvalitetom. Na taj način možemo da ponudimo konkurentnu uslugu i istovremeno zadovoljimo naše klijente. Kako ne ulažemo u skupe reklame, naša ponuda i usluga omogućavaju da nas ljudi rado preporučuju drugima, pa tako imamo najveći broj novih poslova koji dođu zbog preporuke starih klijenata.

Kako pripremiti selidbu?

Na prvom mestu potrebno je da nas pozovete kako bismo dogovorili vreme i mesto odakle kreće selidbe. Premerite nameštaj i utvrdite da li može da prođe kroz vrata. Ukoliko niste sigurni to može da uradi naš radnik pre selidbe. Na dan kada kreće selidba rezervišite jedno parking mesto ako radimo selidbu kombijem ili dva parking mesta ako radimo selidbu kamionom. Ukoliko je potrebno demontirati i spakovati stvari i nameštaj, to možemo da uradimo i mi za vas, u zavisnosti od dogovora.

Leave a Comment