Selidbe klavira po najboljim cenama u Beogradu

Selidbe klavira po najboljim cenama u Beogradu

Selidbe klavira baš kao i prevoz pianina su vrlo kompleksne, zbog osetljivosti i njihovih dimenzija. Selidbe klavira u Beogradu zahtevaju prethodno preciznu analizu kompletnog puta klavira od iznošenja, preko prevoza klavira, do procesa unošenja na novu adresu.

Selidbe klavira | Selidbe pianina

Klaviri se prema nameni i težini dele na 3 vrste:

PIANINO – klavir manje veličine čija težina prelazi 190kg. Namenjen je za kućnu upotrebu sa svrhom uštede prostora.
POLUKONCERTNI KLAVIR – Najčešće se koristi za kućnu upotrebu ali i za salone i koncertne sale. Prosečna težina polukoncertnog klavira je između 300-350kg.
KONCERTNI KLAVIR – Poznat je i kao grand piano. Koristi se u koncertnim salama. Ima dužinu oko 2.5m a težina mu prelazi 400kg.

Za selidbe pianina i prevoz klavira mi koristimo posebne alate i mašine, kaiševe za nošenje po spratovima. Ove osetljive muzičke instrumente prethodno treba dobro zaštititi folijama, koje se koriste specijalno za tu namenu.

Pevoz klavira vršimo našim modernim kombi vozilima i kamionima, kojima upravljaju vešti vozači.

Ukoliko se odlučite da angažujete našu agenciju za prevoz i selidbe, a selite klavire ili neki drugi muzički instrument, nema nikakve potrebe da se nervirate, brinete i sekirate oko prevoza vašeg klavira i o tome kako će on biti transportovan i preseljen, treba samo da prepustite posao profesionalcima. Nama nije bitno da li se vrši selidba pianina na prvi sprat sa liftom ili na deveti sprat bez lifta, to nama ne predstavlja nikakavu prepreku i sa zadovoljstvom prihvatamo takvu uslugu selidbe navedenih muzičkih instrumenata.

kombi prevoz klavira

Kada ubacimo vaš pianino, klavir ili polukoncertni klavir, pored odlične zaštite mi ga fiksiramo do vozačeve kabine specijalnim kanapima koji su vezani na kukicama tako da ne postoji mogućnost mrdanja i pomeranja za vreme prevoženja sa lokacije a na lokaciju b.

Kada klavir prevezemo do tačke b i istovarimo ga u vaš stan, tada skidamo svu zaštitu koju smo uradili u prvom stanu, mi smo prisutni na novoj lokaciji sve vreme, dok vi sve ne proverite i dok se ne uverite da je klavir u svom prvobitnom stanju i da je selidba klavira prošla na najbolji mogući način, jer dosada nismo imali nikakvu reklamaciju ili primedbu na ovakvu vrstu selidbe i ponosimo se time.

Pogledajte još i:

1 thought on “Selidbe klavira po najboljim cenama u Beogradu

Leave a Comment