Selidbe Mirijevo

Povoljne selidbe Mirijevo, Beograd transport svih stvari i mogućnost demontaže i pakovanja stvari i nameštaja. Besplatna organizacija selidbe, najbolja cena za selidbe u Mirijevo.

Kombi selidbe u Mirijevo

U zavisnosti od toga koliko stvari imate, obezbedićemo adekvatno vozilo za sve selidbe Mirijevo. Ukoliko imate veće komade nameštaja, preporuka je da u selidbu bude uključen kamion jer uvek treba računati na dodatni prostor za zaštitu nameštaja. Kombi selidbe Mirijevo se preporučuje za manje transporte sa manjim komadima nameštaja. Ono što je ovde bitno kako bi selidba prošla brzo jeste da za kamion obezbedite (ako je moguće) najmanje dva parking mesta, a za kombi jedno mesto, možete zamoliti komšije da vam ostave.

Najjeftinije kvalitetne selidbe Mirijevo

Naše selidbe spadaju u najjeftinije a da pri tome ne zaostaje u kvalitetu. Tajna je u tome što smo dugo u ovome poslu i znamo kako da selidba na prvom mestu prođe bezbedno, stvari prebacimo na novu adresu, a naši klijenti zadovoljni. Upravo zbog toga imamo i dobre preporuke i sve više ljudi dolazi do nas. Ukoliko nemate mnogo stvari i može da sve stane u jedan kombi za selidbe Mirijevo, možete da prođete sa minimalnim troškovima.

Demontaža i montaža nameštaja za selidbe

Za one veće komade nameštaja koji ne mogu lako da prođu kroz vrata ili hodnik potrebno je uraditi demontažu i montažu kada nameštaj dođe na novu adresu. I jedno i drugo možemo da radimo mi za vas, jedino što je bitno jeste da nam to na vreme javite. Možete jednostavno premeriti nameštaj i videti da li sve može da prođe kroz vrata i hodnik. Nije problem i da mi dođemo pre selidbe do Mirijeva i proverimo kakva je mogućnost selidbe vaših stvari.

Ambalaža za pakovanje stvari

Ovde treba posebno biti pažljiv jer ako stvari nisu dobro zapakovane mogu da se polome ili oštete. Naši pakeri su već uvežbani i za najlomljivije stvari, znaju da rasporede sve što treba i da to sve stigne na novu adresu. Ukoliko sami pakujete svoje stvari, imamo i odličnu ponudu ambalaže i zaštitnog materijala za selidbe koje vam možemo isporučiti po nabavnoj ceni.

Foto: Wikipedia

Leave a Comment