Selidbe Novi Beograd: Radimo selidbe na Novom Beogradu, Tošinom bunaru, Blokovima

Agencija za selidbe Novi Beograd radi selidbe već više od 10 godina. Najpovoljnije selidbe, prevoz, montaža i demontaža, zaštitni materijali za selidbe. Kombi vozila za selidbe Novi Beograd. Radimo besplatnu procenu i kompletnu ogranizaciju svih selidbi.

Besplatna procena selidbe Novi Beograd

Odmah nakon vašeg poziva, kada dobijemo više informacija o lokaciji kao i šta je potrebno da preselimo za vas, sledeći korak je dolazak našeg radnika kako bi bila izvršena procena selidbe na Novom Beogradu. Ovo nije obavezan korak, jer ako ste sigurni šta imate za selidbu lako se možemo dogovoriti i telefonom. Ukoliko niste sigurni, doći ćemo i proceniti šta je potrebno kako bi vaša selidba bila lepo sprovedena.

Šta je potrebno da uradite pre selidbe

Ukoliko imate vremena, možete premeriti stvari, isprazniti sve ormane i fioke. Ukoliko sami pakujete sve stvari možemo vam dopremiti kutije i ambalažu za selidbe. Ukoliko vi nemate vremena za to naši radnici za selidbe Novi Beograd mogu sve da obave za vas. Odlično je ukoliko možete da zamolite komšije da oslobode dva mesta za kombi što bliže ulazu u vašu zgradu ili kuću ili do tri mesta ukoliko radimo selidbu kamionom. Ukoliko u zgradi imate i teretni link, na vreme uzmite ključ od lifta od komšije kod koga se taj ključ nalazi.

Kombi selidbe Novi Beograd

Za mnoge selidbe koje smo radili dovoljno je bilo angažovati kombi vozilo za selidbe Novi Beograd. Kombi selidbe su najbrže i najjeftinije. Kombi vozila se lako probijaju kroz gradsku gužvu. Ukoliko je potrebno da se kombi vraća više puta to vas može izaći i skuplje pa ćemo umesto toga uključiti jedan veći kamion za sve vaše stvari.

Najjeftinije selidbe Novi Beograd

Naše selidbe Novi Beograd su najjeftinije selidbe u Beogradu. Garantujemo za naše radnike i garantujemo da će vaše stvari stići ispravno na novu adresu. Ukoliko vam je potrebno da često koristite naše usluge možemo vam dati i povlašćenu cenu za selidbe. Vašu selidbu možete platiti u gotovini, preko računa ako ste pravo lice ili platnim karticama.

Bilo da Vam je potrebna selidba u Tošin bunar, ili se iz njega selite, naša agencija ćr se postarati da svoju promena adrese ne osetite i da čitav proces prodje bez ikakvih problema.   

Perspektivna lokacija

Tošin bunar je urbani kraj koji se prostire na opštinama Novi Beograd i Zemun. U poslednje vreme vrlo je atraktivna lokacija za investotore pa se u ovom kraju konstantno gradi. Već postoji nekoliko novogradnji, a započeta je i gradnja luksuznog kompleksa “New Minel”. Iz ovih razloga javila se i potražnja za selidbe u Tošin bunar iz svih krajeva Beograda, kao i iz drugih gradova u Srbiji, tako da su selidbe u ovaj persoektivan kraj postale naša specijalnost. 

Šta nudimo za selidbe na Tošin bunar

Naša agencija ozbiljno pristupa svakoj vrsti selidbe, bilo da je u pitanju preseljenje iz jednog grada u drugi, ili selidba iz Tošinog bunara na Bežanijsku kosu. Svesni smo da je svaka selidba stres, pa se trudimo da za naše klijente ponudimo usluge u svim fazama preseljenja – od pakovanja i demontiranja nameštaja, preko utovara i transporta, do istovara i montiranja na novoj adresi. Transport se vrši pouzdanim vozilima iz našeg sopstvenog voznog parka, koji broji više vozila različitih veličina i performansi, kako bismo izašli u susret različitim potrebama svakog klijenta.  

Cena selidbe na Tošin bunar

Kao i kod bilo koje druge, cena seldibe na Tošin bunar ili iz Tošinog bunara zavisi od niza drugih faktora, kao što je udaljenost destinacije na koju se seli, spratnost zgrade ukoliko ne postoji teretni lift, pristupačnost objektu, seljenje delikatnih i osetljivih predmeta i slično. Klijent može odabrati sve ili samo neke usluge koje nudimo, a mi smo prepoznali svoje klijente kao ljude poput nas samih, tako da uzimamo u obzir životni standard naših sugradjana i shodno tome formiramo cene selidbi. Za svaku selidbu najpre vršimo besplatnu procenu, tako da bi najbolje bilo da nas pozovete i da u dogovoru sa Vama formiramo jedinstvenu cenu. Veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja je preporuka i podstrek da nastavimo da se bavimo ovim poslom sa jednakim entuzijazmom i kvalitetom. 

Pozovite nas na: 062 242 282

1 thought on “Selidbe Novi Beograd: Radimo selidbe na Novom Beogradu, Tošinom bunaru, Blokovima”

Leave a Comment