Selidbe Niš: Selidbe u Durlan, Čair, Medijana, Pantelej

Najjeftinije selidbe Niš radi agencija sa uspešnim poslovanjem duže od 10 godina. Nova transportna vozila, brze i sigurne selidbe koje će vas brzo odvesti na novu adresu.

Jeftine i kvalitetne selidbe Niš

Selidbama se bavimo duže od deset godina. Za to vreme formirali smo naše cene tako da zadovoljimo sve naše klijente iz Srbije i istovremeno pružimo najbolji kvalitet. Mi se ne oslanjamo na skupe reklame tako da nemamo tih troškova, umesto toga, koncentrisali smo se da obavimo što bolje selidbe Niš i dobijemo sve moguće preporuke. Ovo je i tačno jer najveći broj naših selidbi dolazi na preporuku naših ranijih klijenata.

Najbolja vozila za selidbe Niš

Koristimo najbolja vozila za transport. Naša vozila za selidbe Niš se redovno proveravaju i voze na tehnički pregled kako bi u svakom trenutku bila ispravna i efikasna i kako ni u kom slučaju problem ne bi mogao da dođe zbog eventualne neispravnosti vozila. Na raspolaganju iz našeg voznog parka imamo kombi za selidbe i kamione za selidbe Niš. U zavisnosti od količine i veličine stvari lako možemo uključiti adekvatno vozilo.

Radimo sve vrste selidbi, potrebno je samo da nas pozovete

Naša agencija za selidbe Niš radi sve vrste selidbi i tu spadaju: selidbe garsonjera, selidbe stanova, selidbe firmi i kancelarija, selidbe kazina i kladionica, selidbe solarijuma i kozmetičkih salona… ako nešto nismo nabrojali slobodno nas pozovite i odmah ćemo proveriti kako možemo vama da izađemo u susret.

Kako organizovati selidbu?

Nakon dogovora oko vremena selidbe kao i oko pakovanja ili eventualne demontaže nameštaja, potrebno je da na dan selidbe rezervišete jedno parking mesto ako selidbu radimo kombijem ili najmanje dva parking mesta ako selidbu radimo kamionom. Ako živite u zgradi koja ima teretni lift, obavezno na vreme uzmite ključ od lifta. Ako je potrebno demontirati nameštaj ili pakovati stvari, naš radnik će doći ranije pre vozila kako bi sve bilo spremno na vreme. Takođe, računajte da će za selidbu biti potrebno odvojiti najmanje jedan dan.

Foto: 360Serbia

Leave a Comment