Uslužna montaža i demontaža nameštaja kupljenog u prodavnici

Uslužna montaža i demontaža nameštaja kupljenog u prodavnici

Profesionalni transport i montaža nameštaja na vašoj adresi. Potrebno je da odaberete nameštaj u nekoj prodavnici i kupite ga. Mi ćemo prevesti nameštaj i montirati ga za vas. Prevoz nameštaja iz bilo koje prodavnice nameštaja: IKEA, Emmezeta,Vitorog, Numanović, Dallas, Forma Ideale, Home Centar itd.

Prevoz i montaža nameštaja iz IKEA, Emmezeta, Vitorog, Numanović

Tačno znamo gde leži problem. Želite da kupite nameštaj u prodavnici, nemate kako da ga prevezete, a ne želite da čekate prodavnicu da to uradi za dva, tri, pet dana ili za dve nedelje. Želite da odmah kupite i sve završite u jednom danu. Mi ćemo da prevezemo vaš nameštaj i montiramo ga za vas. Problem rešen.

Pozovite nas na 062 242 282 ako vam treba uslužna montaža nameštaja

Najjeftinija montaža nameštaja u Beogradu

Naša firma se već godinama bavi selidbama u Beogradu, zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući velikom i bogatom iskustvu ostvarili smo rezultate koji nam omogućavaju da cenu snizimo tako da imamo veliki broj uspešno obavljenih poslova i zadovoljnih mušterija. Naša firma radi najjeftinije montaže nameštaja u Beogradu, i radi to već duži niz godina bez prekida.

Brzi prevoz i montaža nameštaja istog dana u Beogradu

Pozovite nas odmah i sve ćemo organizovati. Potrebno je da odaberete prodavnicu i kupite nameštaj. Ukoliko čak nemate vremena da odete do prodavnice, a pri tome znate šta tačno želite da kupite i imate model ili broj nameštaja prema kojem ga možemo pronaći, pozovite nas odmah. Mi ćemo odganizovati kupovinu, prevoz i montažu nameštaja iz IKEA, Vitorog ili druge prodavnice nameštaja. Kada vi završite sa svojim poslom sve će vas čekati spremno i montirano.

Prevoz i montaža nameštaja i garantovana isporuka

Garantujemo najjefiniji transport i montažu nameštaja, kao i da će sve stići ispravno na vašu adresu. Posedujemo kvalitetna i ispravna vozila koja se redovno održavaju i proveravaju. Naši radnici koji rade na prevozu i montaži nameštaja su ozbiljni i iskusnii ljudi koji sa nama rade godinama. Svaki komad nameštaja u našem prevozu bude zaštićen i učvršćen tako da ne može da se desi da do oštećenja dođe čak ni slučajno. Ono što pravi razliku kod naše firme je što na sve mislimo unapred, dobro planiramo i imamo veliko iskustvo u prevoz nameštaja.

Besplatna montaža nameštaja ako radimo selidbu za vas

U slučaju da vam je potrebna selidba u Beogradu ili inostranstvu, naša agencija za selidbe Smart Move će besplatno montirati i demontirati vaš nameštaj prilikom selidbe, ukoliko se radi o manjim komadima nameštaja. Svakako radimo besplatnu procenu selidbe pozivom na broj: 062 242 282, pozovite nas i raspitajte se o vašoj budućoj selidbi.

2 thoughts on “Uslužna montaža i demontaža nameštaja kupljenog u prodavnici

  1. Pozdrav Slavice,

    Pošto cena sklapanja nameštaja iz Ikea može zavisiti od mnogo faktora, da li možemo zamoliti da pozovete kolegu Dragana na 062 242 282 kako bi vam dao sve informacije?

Leave a Comment