Selidbe Stari grad – Selidbe na Dorćolu, Savamali i Beogradu na vodi

Uslužne selidbe Stari grad Beograd za selidbe svih stvari, kuća, stanova, kancelarija i firmi. Agencija za selidbe Stari grad posluje više od 10 godina i iza sebe ima preko 2000 selidbi. U sklopu svoj ponude pruža besplatnu procenu i ogranizaciju kompletnog procesa.

Kako zakazati selidbu?

Potrebno je da pozovete naš broj telefona 062 242 282 za selidbe Stari grad i pružite nam osnovne informacije, počev od najjosnovije kao što je adresa, dan i vreme kada vam odgovara da uradimo selidbu. U zavisnosti od toga koliko stvari imate, biće potrebno da organizujemo i vozilo za selidbu. Na raspolaganju su kombi za selidbe i kamion za selidbe Stari grad. Ukoliko vi niste sigurni oko količine stvari, poslaćemo našeg radnika koji će to proceniti.

Šta je potrebno pripremiti za selidbu?

Potrebno je pripremiti jedno ili dva parking mesta ispred vaše zdrage ili kuće, u zavisnosti da li selidbu radimo kamionom ili kombijem. Za ovo možete zamoliti komšije da vam privremeno oslobode parking mesta. Takođe, bitno je da ukoliko imate velike komade nameštaja ili drugih stvari, potrebno je da nas unapred obavestite. U tom slučaju je potrebno da dođu naši radnici kako bi uradili demontažu nameštaja. Naravno, po dolasku na vaš novu adresu možemo uraditi montažu nameštaja i vratiti ga u prethodno stanje.

Sa naše strane možemo obezbediti kutije i materijal za pakovanje lomljivih stvari i sortiranje radi lakše selidbe. Materijal kod nas možete uzeti po nabavnoj ceni dok pakovanje i raspakivanje možemo raditi i mi za vas.

Najjeftinije selidbe Stari grad

U našoj agenciji za selidbe Stari grad možete pronaći najniže cene. Cene smo formirali nakon više do deset godina rada i prilagodili ih našem okruženju. Ukoliko niste sigurni, pre nego što se odlučite za nas možete istražiti i druge agencije za selidbe Stari grad. U trenutku kada se odlučite, slobodno pozovite naš broj telefona kako bismo vas preselili na vašu novu adresu.

Leave a Comment