Cena selidbe u Beogradu

Naša agencija radi dugo ovaj posao i u interesu joj je da posluje ozbiljno i da se klijenti vraćaju i onama govore reči hvale. Zbog toga imamo uslugu besplatne procene Vaše selidbe, da unapred znate cenu i odlučite da li Vam to odgovara, da kasnije ne bi došlo do zabune. Imamo kamione tapacirane, kamion-furgon, kamion-cerada, kamion sa rampom. Nosivosti od 1 – 10 tona, duzina od 3.5 metara do 8 metara. Na Vam je da odlučite koji kombi prevoz Vam je potreban, a naši zaposleni će Vam reći tačnu cenu kombi prevoz cena. Treba znati još neke pogodnosti naše agencije. Posebnu cenu dajemo našim starim i stalnim klijentima. Na cenu može da niz faktora, tako da je cena prikazana ispod okvirnog karaktera i uključuje radnike. Cena varira iz prostog razloga jer je svaka selidba posebna i zahteva manje ili više rada i truda i pređenih kilometara.

Okvirni cenovnik usluga selidba i prateće opreme možete videti ovde:

  • Kombi prevoz u Beogradu od 1800 do 2000 dinara (van Beograda – 30 dinara po pređenom kilometru).
  • Kamionski prevoz u Beogradu od 3000 do 5000 dinara (van Beograda od 40 do 50 dinara po pređenom kilometru).
  • Pikap prevoz – od 1000 dinara.
  • Kombi prevoz selidbi u gradu sa uključenom radnom snagom od 3000 do 5000 dinara.
  • Garsonjera – prevoz sa uključenom radnom snagom, od 6000 do 9000 dinara.
  • Dvosoban stan – prevoz sa uključenom radnom snagom, od 10 000 do 14 000 dinara.

selidbe beograd ceneCenovnik selidbe:

  • Posebne povoljnosti na cene dajemo redovnim korisnicima naših usluga, pravnim licima..
  • Plaćanje je moguće obaviti u gotovini, preko računa ili svim vrstama platnih kartica.

Kada se odlučite da izvršite selidbu svog doma, poslovnog prostora, vikendice, podruma, kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije u vezi cena kombi prevoz, i najpovoljnije cene! Selidbe Beograd cene zavise od mnoštva faktora, kao što su udaljenost između lokacija, broj spratova, potreba za sklapanjem i rasklapanjem stolova, kreveta, ormana, kao i od broja ljudi koje želite da angažujete za selidbu u Beogradu. Sve cene selidbe se mogu menjati, u zavisnosti od vašeg budžeta i specifičnosti posla koji treba da obavimo za vas. Takođe zavisi od transportnog vozila koje vam je potrebno. Ako je selidba manjeg obima u pitanju, svakako vam predlažemo kombi prevoz, koji je jefitniji i vrlo praktičan. Za selidbe većeg obima i cena selidbe je svakako veća. Za takav transport na raspolaganju su vam kamioni različitih zapremina. Selidbe Beograd cene svakako možemo prilagoditi novcu sa kojim vi raspolažete i u skladu sa vašim budžetom pravimo plan čitavog trasporta. Takođe, postoje i opcije za popust. Na vama ostaje samo da nas pozovete i da proverite naše cene selidbe, koje su ujedno i najpovoljnije u gradu.

Kada se odlučite da izvršite selidbu svog doma, poslovnog prostora, vikendice, podruma, kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije i najpovoljnije cene za selidbe u Beogradu!