Selidbe Pančevo

Planirate selidbu u Pančevo ili iz Pančeva? Planiranje selidbe Pančevo, kao i svaki put kada se selite iz grada u grad, može da bude iscrpljujuć proces. Mi smo tu za vas da olakšamo proces selidbe.

Naša agencije za selidbe vrši selidbe profesionalno i efikasno, pozovite nas na: 062 242 282

Selidbe Pančevo: Procedura

Mi smo profesionalna agencija za selidbe i specijalizovani smo za prevoz stvari na teritoriji Pančeva i okolnih mesta. Vršimo za Vas sve tipove selidbi u Pančevu, po najpovoljnijim uslovima i na kvalitetan i pouzdan način.

Ukoliko vam je potrebna selidba, pozovite nas, iznesite nam zahtev selidbe, odakle se selite i gde se selite, mi ćemo sagledati vaše zahteve i dati vam ponudu za selidbu. Ako ponuda odgovara, zakazaćemo dolazak i izvršiti selidbu za vas. Vi ne morate da brinete o pakovanju, montaži, demontaži, to sve mi radimo za vas. Naša agencija za selidbe u Pančevu će vam pružiti profesionalnu uslugu, vaše je samo da se pojavite na novoj adresi i popijete kafu u svom novom ambijentu.

Usluge koje vam nasa agencija za selidbe pruža su sledeće:

Besplatnu procenu selidbe
•    usluge selidbe, kombi i kamionskog prevoza
•    utovar, prevoz i istovar stvari
•    demontaža i montaža
•    selidbe inostranstvo
•    prevoz specijalnih tereta (kasa, klavira,tea peci,rekova..)
•    odnošenje starog nameštaja
•    pakovanje i zaštita stvari

Ako su vam potrebne selidbe Beograd, stojimo vam na raspolaganju. Selidbe u Beograd i iz Beograda vršimo takodje svakog dana, po najboljim cenama u gradu. Pozovite nas za dodatne informacije vezane za selidbu na: 063 42 52 52

Istorija Pančeva

Pančevo je mesto u Banatu, na Tamišu. Teritorijalno gledano, Pančevo je sedište istoimene opštine kao i Južno-Banatskog okruga (Vojvodina, Srbija). U samom gradu živi 76.654 ljudi, na području opštine 130.280. Zajedno sa prigradskim naseljem Starčevo grad Pančevo po poslednjem popisu iz 2002. godine broji 84.702 stanovnika.

mapa pančeva za selidbe

Izvor: Wikipedia

Leave a Comment