Selidbe centar grada

Iako promena adrese stanovanja može biti prilika za novi početak i time predstavljati nešto pozitivno u našem životu, neretko je to ipak naporno i stresno iskustvo. Kada se na uobičajene probleme doda i činjenica da je selidba u centar grada ili iz centra grada, pojavljuju se novi faktori koji značajno otežavaju proces preseljenja. Naime, u centru Beograda uglavnom preovladjuju zgrade i objekti stare gradnje, pretežno sa kraja devetnaestog i početka dvadesetog veka. U takvim objektima liftova uglavnom nema, a i ako ima to su nepouzdani i mali liftovi koji ne mogu da ponesu teret gabaritnog nameštaja. Drugi problem koji se javlja pri selidbi u centar grada je nedostatak odgovorajućeg prostora za parking. Kako su ulice u centru grada većinom uske, neretko i jednosmerne, a parking zoniran, čak i ako u trenutku imate slobodno parking mesto, crvena zona ne dozvoljava vam da se zadržite onoliko vremena koliko je za prosečan utovar potrebno. Takodje, ukoliko je ulica specifično uska, kamion koji angažujete možda neće ni moći da pridje ulazu, a kamoli da se tu zadrži. Sve nam ovo su problemi na koje profesionalci navikli i za koje imaju rešenja, dok se u varijanti samostalne selidbe morate posebno pripremiti za njih.

Pouzdana agencija za selidbe u centar grada

Kao što smo pomenuli, naša agencija se profesionalno bavi selidbama duži niz godina i možemo se pohvaliti stotinama uspešno izvedenih selidbi na obostrano zadovoljstvo i nas i naših klijenata. Nema tog problema koji nismo uspeli da rešimo, tako da je na Vama samo da nas pozovete i uživate u iskustvu selidbe u centar grada ili iz centra, na bilo koju drugu lokaciju. Naš tim broji stručnjake koji će najpre izvršiti kubiciranje odnosno procenu veličine svega što je potrebno preseliti, zatim izvršiti demontažu nameštaja ukoliko je to potrebno, spakovati, utovariti, prevesti, uneti sav nameštaj na novu adresu i montirati sve ponovo. sve to ponovo montirati na novoj adresi. Vaš nameštaj je bezbedan u našim rukama jer posebnu pažnju pridajemo pakovanju kako bi Vaši predmeti bezbedno stigli na kovu adresu. Naša vozila su prilagodjena svim terenima i uslovima selibi. U mogućnosti smo da izadjemo u susret svim Vašim zahtevima, kako bi Vaša selidba u centar grada bila iskustvo u kom ćete uživati.

Cena selidbe u centar grada

Formiranje cene za selidbu u centar grada, kao i za bilo koju drugu selidbu, zavisi od širokog spektra faktora. Ne postoji univerzalna cena, već za svaku selidbu i svakog klijenta formiramo jedinstvenu cenu, na osnovu uslova kao što su količina i gabarit predmeta za preseljenje, udaljenost lokacije na koju se seli, prilaz objektu, postojanje ili nepostojanje lifta i slično. Iz tog razloga najbolje bi bilo da nas pozovete na 062 242 282 i direktno ćemo se dogovoriti i ponuditi Vam najpovoljniju cenu za Vašu selidbu.

Leave a Comment