Usluge Selidbe

Potrebne su vam usluge selidbe, prevoz robe, transport robe u Beogradu? Na pravoj ste adresi. Nudimo vam kompletnu uslugu. U zavisnosti od količine robe, u minimalnom roku, na vašoj adresi su kombi ili kamion. Bilo da su selidbe u pitanju, odvoz materijala, prevoz iz jedne firme u drugu, šta god, mi smo tu. Vaša roba je sa nama sigurna. Možemo se pohvaliti najkvalitetnijim prevoznim sredstvima, o kojima danonoćno vodimo računa. Redovni tehnički pregledi i čistoća naših vozila su još jedna prednost naše firme. Vaša roba je sa nama bezbedna. Osim što je prevoze iskusni vozači, ona je i obezbeđena kutijama, koje takođe nudimo, folijama i drugim zaštitnim materijalima. U zavisnosti od vrste robe koju prevozimo. U najkraćem mogućem roku izvršičemo transport vaše robe u Beogradu. Po najpovoljnijim cenama.

Koje sve usluge selidbe nudimo:

Transport teških tereta zahteva profesionalno iskustvo i posebnu opremu, jer je taj teret specifičnih karakteristika i dimenzije obično same po sebi zahtevaju posebnu već pri samoj njihovoj zaštiti, pakovanju i prenosu iz samog objekta u kome se nalaze, pa sve do prevoza na željeno odredište. Načešći primer iz naše prakse je selidba klavira ali i selidba velikih komada nameštaja. Naše ekipe će izabrati najpogodniju trasu za prevoz vangabaritnih i/ili teških tereta, pratiti teret i izvršiti pretovar. Članovi iz našeg tima imaju decenijsko iskustvo u ovoj oblasti. odgovorni i uvek spremni da izađu u susret našim strankama. S obzirom da tokom selidbe može da dođe do nepredviđenih situacija, mi se upravo oslanjamo na naše ljudstvo, koje takve situacije rešava „u hodu“, na zadovoljstvo naših klijenata. Smatramo da je ovo važno, jer samo ljudi ovakvog profila mogu izvršiti transport teških tereta kvalitetno, na Vaše i naše zadovoljstvo.

usluge selidbe

Naša ponuda menja se u skaldu sa Vašim potrebama. Naime, ukoliko imate neki predmet koji je velikih dimenzija, a želite da ga preselite, pozovite nas, jer smo takve selidbe već vršili. Naši zaposleni su iskusni u ovakvim selidbama. Prenosimo klavire, hidromasažne kade, tuš kabine, TA peći, američke plakare, bračne krevete i bilo koji predmet velikih dimenzija. Ovakve selidbe su specifične, jer moraju biti oprezne da ne bi došlo do oštećenja. Naši zaposleni imaju iskustva i možete biti sigurni da će Vaš predmet biti bezbedno preseljen. Naša agencija godinama stekla je iskustvo upravo u ovakvim selidbama i danas mogu seliti najteže predmeta bez problema. Prenosimo i premete iz poslovnog prostora: nameštaj, mašiine i IT opremu…

Ako Vam je potrebna ova usluga, kontaktirajte nas i rešite probelem uz povoljnu cenu koju ćete dobiti. Nemojte da Vas brine selidba teških i značajnih predmeta, nego pozovite stručnjake i prepustite sve nama. Uz našu agenciju prenos teških tereta je lak!