Selidbe Jajinci

Nadomak urbanog Beograda nalazi se mirno i perspektivno naselje poznato po memorijalnom parku Jajinci. Karakteriše ga pretežno očuvana priroda i život u porodičnim kućama sa uredjenim dvoriština, tako da nije čudno što se sve više traže selidbe u Jajince.

Selidbe Jajinci: Beg iz gradske vreve

Jajinci su godinama predstavljali jedno od omiljenih izletišta Beogradjana. Medjutim, u svetlu skorašnjih dogadjaja u vezi sa globalnom pandemijom i restriktivnim merama kretanja, sve vise Beogradjana se odlučuje na selidbu u Jajince. Ovo, nekada selo, a sada sve uredjenije naselje, može se pohvaliti idealnom geolokacijom. Nalazi se u dolini Lipničkog potoka, na severu se prostire veliki rasadnik, na jugu memorijalni park, dok je istočna granica Jajinaca potok Jelezovac. Iako je sve naseljenije, ne postoji bojazan od neodgovarajuće urbanizacije sa visokim zgradama, već dominiraju manje kuće koje se svojim uredjenim dvorištima uklapaju u krajolik. Činjenica da ovo naselje deli svega dvadesetak minuta vožnje do Beograda čini ga idealnom mestom za život za sve one koji rade u Beogradu, a preferiraju život u prirodnijem okruženju. Iz tog razloga su i selidbe u Jajince u poslednje vreme sve popularnije.

Pouzdana agencija za selidbe u Jajince

Naša agencija se može pohvaliti stotinama uspešno izvedenih selidbi na obostrano zadovoljstvo i nas i naših klijenata. Moramo primetiti da se u poslednjih godinu dana broj selidbi u prigradska naselja značajno povećao, a u tome prednjače selidbe Jajinci. Možemo stoga reći da su nam takve selidbe sada uža specijalnost. Naš tim čine profesionalci koji će najpre izvršiti kubiciranje svega što je potrebno preseliti, zatim demontirati, spakovati, transportovati i sve to ponovo montirati na novoj adresi. Prema Vašem nameštaju i svim drugim predmetima ophodiće se sa neophodnom pažnjom i brigom. U našem voznom parku su različita vozila prilagodjena svim vrstama selibi. U mogućnosti smo da izadjemo u susret svim Vašim zahtevima. Na Vama je samo da nas pozovete na 062 242 282 i Vaša selidba u Jajince će biti prijatno iskustvo bez stresa, baš kao što je novo naselje u koje se selite.

Leave a Comment