Dostava Ikea nameštaja u Beogradu

S obzirom na veliki broj zahteva, dostava Ikea nameštaja postala je jedna od naših usluga. Pored dostave radimo i sklapanje nameštaja na vašoj adresi po povoljnoj ceni. Dostava Ikea nameštaja radi se na teritoriji Beograda, a po dogovoru i dalje.

Brza dostava Ikea nameštaja

Specijalno za dostavu Ikea nameštaja imamo kombi vozila koja su se odlično pokazala za ovu svrhu. Za veće komade nameštaja ili za veću količinu nameštaja imamo i kamione za dostavu nameštaja. Poznajemo Beograd pa lako i brzo možemo dostaviti nameštaj koji ste kupili u Ikei. Jednostavno, ne morate da habate ili opterećujete svoje vozilo. Naša vozila se redovno kontrolišu i brinemo o tome da uvek budu u vrhunskom stanju kako se ne bi desilo da do problema dođe u toku prevoza. Ovo takođe ima veliki uticaj na brzinu i rešavanje našeg zadatka koji smo dobili od vas.

Sklapanje Ikea nameštaja sa dostavom

Ukoliko vam tako više odgovara, uz prevoz Ikea nameštaja možemo dogovoriti i da mi sklopimo nameštaj za vas. Bitno je samo da nam to naglasite kako bismo odmah sve imali u vidu i ogranizovali vreme i ljude koji bi se bavili sklapanjem nameštaja iz Ikee. Kako bismo sve obavili ispravno i brzo, tu gde planirate da se nameštaj nađe možete unapred raspremiti i skloniti tepih ili druge postojeće komade nameštaja. Ukoliko vam je to teško i zamorno, mi ćemo to uraditi umesto vas.

Jeftina dostava Ikea nameštaja

Naša jeftina dostava nameštaja Ikea je najpovoljnija u Beogradu. Slobodno se raspitajte i pozovite naš broj telefona kako bismo dogovorili prevoz nameštaja. Pored toga što smo jeftini, mi štedimo vaše vozilo, pa umesto da se vaše vozilo opterećuje dodatnim teretom, sav posao možemo da obavimo mi. Pored toga što štedimo vaše vozilo, mi štedimo i vas pa pored prevoza, radimo i unos, raspakivanje i sklapanje Ikea nameštaja za vas.

Ukoliko se nalazite van Beograda ili u drugom ste gradu u Srbiji gde ne postoji Ikea, lako ćemo ogranizovati prevoz do vaše kuće ili stana. Potrebno je samo da nas pozovete na 062 242 282 kako bismo organizovali prevoz Ikea nameštaja.

1 thought on “Dostava Ikea nameštaja u Beogradu”

Leave a Comment