Selidba u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe Srbija

Selidbe

Naša agencija Smart Move je trenutno najpovoljnija agencija za selidbe u Beogradu. Besplatna procena i organizacija. Najsavremenija vozila. Dodatne usluge demontaže i montaže. Ambalaža, pakovanje i zaštititni materijalu su naša briga. Naša agencija Smart Move za transport robe u Beogradu radi već više do 10 godina. Radimo i odvoženje nepotrebnih stvari na deponiju.

Radimo sve vrste selidbi. Lako ćemo preseliti vašu garsonjeru, dvosoban, trosoban ili veći stan. Radimo i selidbe kancelarija i čitavih firmi. Ukoliko je u pitanju mana selidba, krećemo već od najniže cene koja iznosi samo 999 dinara za kombi prevoz i brze selidbe. Ukoliko je potrebno da to bude veće prevozno sredstvo na raspolaganju imamo i kamione za kombi transport i prevoz robe.

Selidbe: Najbolje cene za kombi prevoz robe i selidbe
Naša agencija selidbe Beograd radi i međunarodne selidbe ukoliko ste rešili da svoj novi život započnete u drugoj zemlji, ili ste možda rešili da se vratite u Srbiju. Sa vaše strane ne morate puno toga da radite, dok smo mi upoznati sa propisima i dokumentacijom koja je potrebno za selidbe u inostranstvo.

Besplatna procena selidbe, demontaža i montaža takođe spadaju u našu dužnost. Najpre naš radnik obavi besplatnu procenu, dogovori vreme sa vama, utvrdi na koji način će se vršiti selidba, koje vozilo i koliko vozila će biti uključeno u vašu selidbu. Nakon toga, kada dođe vreme da vas preselimo, dobro je da vaše strane obezbedite dva parking mesta ukoliko vas selimo kombijem ili tri parking mesta za kamion. Iz našeg iskustva dovoljno je da zamolite komšije da vam oslobode parking mesta što bliže prilazu vaše zgrade ili kuće.

Naša ideja poslovanja se ne zasniva na skupim reklama već svojom niskom cenom ulažemo u naše klijente i preporuku za selidbu koje će oni dati nekog kome sutra bude trebala selidba. Lepa reč i dobra preporuka je naša najbolja reklama. Takođe, znamo koliko selidba može da bude teška i stresna pa se uvek trudimo da maksimalno izađemo u susret i pomognemo našim klijentima.

Ovo je broj telefona koji će vam trebati ukoliko želite sigurnu, brzu i povoljnu selidbu bez stresa i dodatnih troškova: 062 242 282

Recenzije