Selidbe stanova u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe stanova Beograd

Selidbe stanova Beograd

Selidbe stanova i stambenog prostora
Selidbe stanova i transport u Beogradu. Selidbe kompletnih stanova, kuća, vikendica, kancelarija i prevoz na novu lokaciju. Najbolja vozila za selidbe, najpovoljnija cena i kvalitetna usluga selidbe u Beogradu. Kompletna ogranizacija, demontaža, montaža i transport vaših stvari.

Selidbe stanova u Beogradu
Radimo najbolje selidbe stanova u Beogradu već više od 10 godina. Imamo stalnu postavku radnika koji rade u našoj agenciji za selidbe. Koristimo nova i tehnički kontrolisana vozila koja u svakom trenutku treba da vašu selidbu sprovedu od početka do kraja bez zastoja. Na raspolaganju su kombi selidbe i selidbe kamionom. Za stan je obično i često dovoljan kombi, međutim lako možemo uključiti kamion za veće selidbe.

Najjeftinije selidbe stanova
Cene za selidbe stanova smo prilagodili većini zahteva naših klijenata. Cena za selidbu stana u Beogradu koju dobijete kod nas je garantovano najniža cena u gradu. Umesto da ulažemo u skupe reklame snizili smo cenu i tako povećali preporuke i pohvale koje dobijamo od naših klijenata za koje radimo. Naravno, našu nisku cenu prati visoki kvalitet. Naš radnik može doći da obavi besplatnu procenu selidbe. Ukoliko je potrebno da mi za vas zapakujemo stvari, naši radnici će doći ranije pre vozila i obaviti sve što je potrebno. Sav materijal za pakovanje dobijate od nas po nabavnoj ceni po kojoj i mi nabavljamo materijal za selidbe.

Selidbe stanova u Srbiji i inostranstvu
Selidbe koje radimo nisu ograničene samo na Beograd. Radimo selidbe stanova i u celom Srbiji ali i u selidbe u inostranstvu. Potrebno je da nas pozovete na 062 242 282 i zakažete selidbu. U zavisnosti od lokacija zavisi i cena i ogranizacija vaše selidbe. Ukoliko je u pitanju selidba u inostranstvo obavićemo sve potrebne pripreme i pomoći vam maksimalno u sakupljanju dokumentacije za selidbu stana u inostranstvo. Najčešće selidbe stanova su selidbe u Nemačku i selidbe u Austriju.

Demontaža i prevoz nameštaja
Ukoliko imate nameštaj koji je potrebno rasklopiti za selidbu ili jednostavno ne može da prođe kroz vrata, mi možemo uraditi demontažu i montažu nameštaja. Da li je potrebno vršiti demontažu utvrdiće naš radnik ukoliko vi niste sigurni. Ono gde vi možete ubrzati selidbu stana je da zamolite komšije da oslobode do dva parking mesta za selidbu u Beogradu ili do tri parking mesta za selidbu kamionom.

Pošaljite upit