Selidbe peći Beograd, 00-24h brza i efikasna usluga, transport

Selidbe Beograd | Selidbe peći

Selidbe peći

Selidbe TA peći, kaljevih peći i norveških radijatora
Najpovoljnije selidbe peći u Beogradu. Radimo selidbe TA peći kao i svih drugih vrsta peći koje se mogu transportovati. Peći se obično mogu demontirati i spakovati u kombi ili kamion za selidbe. Ovakav teret i selidba su specifični pa je bitno da ovo poverite profesionalcima sa iskustvom.

Demontaža, montaža i prevoz peći
Vršimo sve vrste demontaže i ponovne montaže nakon selidbe peći u Beogradu i Srbiji. Bitno je da to budu peći koje se fabrički mogu demontirati bez oštećenja, odnosno, da su to peći koje imaju mogućnost demontaže. Takve peći možemo spakovati u naše kombije za selidbe i prevesti ih na novu lokaciju. Ukoliko imate peći koje zahtevaju demontažu uz razbijanje postojećih spojeva i kasnije montiranje uz zidanje novih spojeva, potrebno je da pronađete nekog ko se time bavi profesionalno. Sa naše strane možemo obaviti prevoz peći ili delova, ali ne i uslugu zidanja peći.

Prevoz peći u Beogradu i Srbiji
Za prevoz peći potrebno je imati opremljeno i ispravno vozilo. Naša vozila su upravo takva i prolaze redovne tehničke kontrole i provere ispravnosti. Bilo da se prevoz treba obaviti u Beogradu ili dalje u Srbiji, možete nas pozvati odmah kako bismo se dogovorili za sedlibu peći. Ukoliko imate veću peć koja traži demontažu, obavezno naglasite kakvu peć imate kako bismo odmah ispravno ogranizovali vreme.

Evo šta je potrebno da uradite pre selidbe peći
Pre vaše selidbe peći potrebno je da nas uputite o kojoj peći se radi i da izmerite da li peć može ispravno da prođe kroz vaš stan. Ukoliko vi niste sigurni, pre selidbe može doći naš radnik i pregledati o čemu se radi. Tada ćemo znati i da li treba raditi demontažu peći kao i koliko će trajati taj posao. Potrebno je i da zamolite komšije da oslobode jedno parking mesto što bliže ulazu u zgradu ili stambeni prostor. Ukoliko u zgradi imate teretni lift najbolje je da ključ zatražite unapred od predsednika stanara kako bismo mogli da koristimo taj lift.

Svakako, uvek je najbolje da nas pre svega pozovete telefonom na 062 242 282. Tako ćemo vam dati najviše informacija i uputiti vas u dalje korake.

Pošaljite upit