Selidbe ormara u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe ormara Beograd

Selidbe ormara Beograd

Selidbe ormara: Kako da organizujete i preselite ormar kao profesionalac
Kada su u pitanju selidbe ormara i organizacija ormara, tu smo pravi stručnjaci. Vršimo selidbe ormara svakog dana i nagledali smo se svega. Kada pogledamo odredjeni ormar tačno znamo koliko nam vremena treba da ga preselimo, pritom vodeći računa o vašim stvarima, koje će biti pažljivo zapakovane.

Selidbe ormara: Nekoliko saveta za bolju organizaciju
Bez obzira na veličinu ormara i količinu odeće, obuće i nakita koji imate, postoje pravila koje će vam pomoći pri njegovom sređivanju. Pre primene pet zlatnih pravila potrudite se da očistite ormar od odeće koju niste obukli minimum godinu dana, kao i cipela koje su pohabane, nenosive, a čuvate ih samo zato što ste se sentimentalno vezali za njih.

Vešalice
Neka vešalice budu drvene ili obložene platnom, nikako metalne, koje su krhke, a mogu da promene oblik košulje ili haljine. Na jednu vešalicu možete da stavite dve, pa i tri stvari, ali neka to uvek budu predmeti iz iste kategorije: mantil preko mantila, haljina na haljinu i slično. Džemperima nije mesto na vešalicama jer ćete ih bolje sačuvati ukoliko ih lepo savijete i odložite na policu.
Plastika uništava odeću, zato nemojte da je držite na vešalici umotanu u plastičnu kesu koja može da dovede do gubitka boje, stvaranja mrlja, posebno na prirodnim materijalima kojima je neophodno da dišu.

Raspored prema bojama
Dalja organizacija uključuje raspoređivanje odeće prema bojama. To će vam pomoći kod pravljenja odevnih kombinacija. Takođe, uzmite u obzir godišnja doba i grupišite slične komade. Neka letnje majice budu na jednoj strani, poslagane od bele do crne. Ne zaboravite da dva puta godišnje napravite malu reorganizaciju, tako što ćete odeću za letnje dane prebaciti napred u proleće ili zimsku u jesen.

Nakit
Nakit u fiokama ili kutijama deluje kao dobra ideja, ali se često dešava da se ogrlice upetljaju u minđuše, a u žurbi pokidate neki komad. Zato je najbolje rešenje napraviti malu tablu sa kukicama na kojima će visiti oni komadi nakita koje najčešće nosite ili koji su vam do sada pravili haos po kutijama. Na ovaj način ćete sprečiti da se nakit međusobno grebe, a sve će vam biti na dohvat ruke.

Cipele
Kako bi vaše cipele bile što bolje organizovane, najpre ih očistite, pogledajte koje su za obućara, a zatim ihposlažite po kutijama. Rasporedite ih prema sezoni i visini potpetice.
Nikada ne odlažite mokre cipele, jer rizikujete da se ubuđaju, kao što je važno da cipele nikada ne budu u blizini izvora toplote, jer koža može da izbledi, a nitne ili kopče mogu da olabave.

Kaiševi i marame
Kaiševe možete držati na vešalicama ili urolane, zavisno od materijala od kog su napravljeni. Ukoliko imaju velike kopče sa cirkonima, morate da ih odložite tako da ne dođe do grebanja. Idelano bi bilo držati ih u malim plišanim vrećicama.
Za razliku od kaiševa, marame, šalovi i ešarpe su daleko lakši za održavanje, ali zauzimaju više prostora. Možete ih držati u posebnoj fioci, poređane po bojama ili na vešalicama, ukoliko imate mesta.

Usluga selidbe ormara
Ukoliko su vam potrebne selidbe ormara, pozovite nas: 062 242 282 ili nas kontaktirajte putem naše online forme za selidbe u Beogradu.
Ako se selite u drugu zemlju i potrebna vam je selidba ormara u inostranstvo, predlažemo da pogledate naš sajt za selidbe u inostranstvo.

Recenzije