Selidbe kućnih ljubimaca u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe kućnih ljubimaca Beograd

Selidbe kućnih ljubimaca

Vaši kućni ljubimci mogu doživeti određeni stres tokom selidbe. Zbog toga je bitno da odaberete agenciju koja je već radila selidbe kućnih ljubimaca i ima iskustvo neophodno za takve selidbe. Tokom našeg višegodišnjeg rada susreli smo se ovom vrstom selidbe i možemo to da podelimo sa vama. Naša agencija inače radi najjeftinije selidbe u Beogradu.

Najpre konsultujte veterinara
Ovo nije neophodno ukoliko imate poverenja u svojeg kućnog ljubimca, možete da ga kontrolišete i umirite, i znate kako će reagovati na gužvu, nove ljude, zatvoreni prostor. Ukoliko niste sigurni, uvek je dobro da se pre selidbe kućnih ljubimaca konsultujete sa vašim veterinarom. Različiti kućni ljubimci mogu i različito reagovati na novo okruženje i prevoz, naročito ukoliko se do sada nisu vozili.

Isprobajte kako kućni ljubimac reaguje na vožnju
Ukoliko se vaš kućni ljubimac do sada nije vozio, dobro bi bilo da proverite kako reaguje. Ljudi često greše i pse koji loše reaguju na prevoz stave u otvorene kaveze. Ovo može imati kontra efekat i dodatno stresirati životinju. U ovoj situaciji životinja trpi stres, ali ne može da pobegne niti da se sakrije u otvorenom kavezu koji je ograničava. Ukoliko već nemate adekvatnu prenosnu kutiju za selidbu, potrebno je prekriti kavez tkaninom i kavez obložiti ćebetom kako bi psu bilo udobro i kako bi mogao da se sakrije.

Selidbe kućnih ljubimaca bez stresa
Koliko je bitno za ljubimca toliko je bitno da ovaj proces prođe i bez stresa po vas. Sa nama možete biti sigurni da će sve proći u najboljem redu jer smo već radili selidbe kućnih ljubimaca, umemo da pripremimo i vlasnika i kućnog ljubimca za kombi prevoz i novo okruženje. Takođe, znamo šta sve može obično da se desi i šta treba da se očekuje. Ni sa jednom selidbom kućnog ljubimca do sada nije bilo problema.

Selidbe kućnih ljubimaca u inostranstvo
Ove selidbe se razliku i zavise od zemlje u koju se selite kao i od kućnog ljubimca kojeg imate. Na primer, na Jamajku ne možete poneti svoju mačku, dok se u veliki broj zemalja može preseliti bilo koji pas. Ovde je bitno da se odmah raspitate da li možete preseliti vašeg kućnog ljubimca i šta vam je potrebno od dokumentacije da bi uslovi bili zadovoljeni. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte kako bismo organizovali selidbu vašeg kućnog ljubimca.

Recenzije