Selidbe kuće u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe kuća Beograd

Selidbe kuća Beograd

Selidbe stanova, selidbe kuća i selidbe domaćinstava
Najbolje selidbe kuća, kompletnih domaćinstava sa rasklapanjem, pakovanje i prevozom nameštaja. Radimo i ponovno sklapanje nameštaja na novoj adresi. Sve to radimo sigurno, brzo i po povoljnoj ceni. Ukoliko nas pozovete odmah dobijate i besplatnu procenu selidbe.

Selidbe kuća i kompletnih domaćinstava
Naša agencija može da preseli kompletnu vašu kuću na novu adresu. Kompletan nameštaj i stvari pakujemo u naša vozila i vozimo dalje. Ukoliko je potrebno rasklopiti nameštaj i ponovo ga sklopiti u novoj kući ili stanu, mi to radimo za vas. Pakujemo stvari u kutije i štitimo ih od loma. Sve zajedno i pažljivo uvezujemo u kombiju ili kamionu i na siguran način prevozimo.

Selidbe kuća sa rasklapanjem i sklapanjem nameštaja
Ukoliko imate velike komade nameštaja u kući koji ne mogu da prođu kroz vrata ili se bezbedno prenesu do vozila za selidbe potrebno je da nameštaj bude rasklopljen. Ovo možete uraditi i vi pre selidbe, ili možete sačekati da naši radnici to obave za vas. Takođe, ukoliko ovaj posao poverite nama možemo opet sklopiti nameštaj na novoj adresi.

Najjeftinije selidbe kuća
Naše selidbe su najjeftinije. Radimo selidbe kuća u Beogradu, ali i selidbe stambenog prostora u Beogradu,  u Srbiji i inostranstvu. Ne koristimo skupe reklame, već se oslanjamo da zasluženu preporuku naših klijenata. Imamo iskusne radnike sa kojima sarađujemo već godinama i trudimo da da usrećimo sve naše klijente. Upravo zbog toga lako možemo da ponudimo i najjeftinije selidbe.

Selidbe kuća, prevoz kombijem ili kamionom
Naš radnik će tokom besplatne procene selidbe proceniti da li je za vašu selidbu potrebno da bude uključen kombi vozilo za selidbe kuća. U oba slučaja koristimo proverena i redovno testirana vozila koja zadovoljavaju sve standarde i vašu kuću mogu preseliti u najboljem redu i bez štete. Takođe, naši radnici su iskusni vozači i imaju dugogodišnje iskustvo sa selidbama u Srbiji i inostranstvu.

Recenzije