Selidbe klavira u Beogradu, profesionalne medjugradske selidbe u Srbiji i inostranstvu, odlične cene, besplatna procena

Blog
Selidbe Beograd | Selidbe klavira Beograd

Selidbe klavira Beograd

Selidbe klavira: Najjeftiniji prevoz i selidbe klavira u Beogradu
Povoljna usluga selidbe klavira u Beogradu. Iskustvo selidbi više do 10 godina, nova transportna vozila i kompletna besplatna procena i organizacija za selidbu svih vaših dragocenosti. Znamo koliko je selidba klavira osetljiva i zbog toga preduzimamo sve korake da sve prođe kako treba.

Šta je potrebno da bude urađeno pre selidbe klavira
Na prvom mestu potrebno je da pronađete agenciju koja je to već radila i poznaje problematiku. Naša agencija se bavi selidbama i imamo kvalitetno iskustvo za selidbe klavira. Pozovite nas na 062 242 282 i recite nam nešto više o vremenu kada vam odgovara da selidba bude obavljena. Možete nam reći nešto više o modelu i dimenzijama klavira. Ukoliko niste sigurni, naš radnik može doći do vas pre selidbe u Beogradu i uzeti sve potrebne informacije. Radimo selidbe pianina, piana, kombi prevoz klavira i sve muzičke opreme.
Dobro bi bilo da na dan selidbe ogranizujete dva slobodna mesta na parkingu ispred vaše zgrade ili kuće kako bismo uredno mogli da utovarimo vaš klavir i obezbedimo vašu dragocenost. Dva parking mesta su obično dovoljna za kombi za prevoz klavira.

Kako obezbeđujemo selidbe klavira
Imamo na raspolaganju ispravna i redovno kontrolisana kombi vozila za prevoz klavira i selidbe. Sam klavir obezbeđujemo odmah po utovaru uvezivanjem sigurnosnim užadima, zaštitnim ćebadima, penastim materijalima i sunđerima. Štitimo vaš klavir od grebanja i bilo kakvih oštećenja koja mogu nastati tokom prevoza i selidbe klavira. Vaš klavir postaje naša briga od trenutka kada dođemo u vaš stan i započnemo selidbu. Iznećemo klavir iz vašeg stana ili kuće i preneti ga do vozila koje će ga dalje otpremiti na novu adresu.

Najpovoljnija cena za selidbe klavira u Beogradu
Kada je u pitanju dragocenost kao što je klavir, nista cena ne treba da bude nešto što će vas naterati da se odlučite za neku agenciju za selidbe. Sa nama je drugačije. Imamo nisku cenu zbog toga što naš način reklamiranja nije zasnovan na skupim reklamama. Reklamiramo se tako što nas ljudi sa kojima smo radili preporučuju svojim prijateljima na osnovu pozitivnog iskustva koje su imali u radu sa nama.

Pre nego što pozovete bilo koga drugog pozovite naš broj 062 242 282 i raspitajte se za besplatnu procenu selidbe.

Pogledajte još i:

  • Odnošenje starog nameštaja
  • Selidbe nameštaja i i komada nameštaja
  • Selidbe u inostranstvo
  • Naš poseban sajt za prevoz klavira
Recenzije