Селидбе Панчево

Планирате селидбу у Панчево или из Панчева? Планирање селидбе Панчево, као и сваки пут када се селите из града у град, може да буде исцрпљујућ процес. Ми смо ту за вас да олакшамо процес селидбе.

Наша агенције за селидбе врши селидбе професионално и ефикасно, позовите нас на: 062 242 282

Селидбе Панчево: Процедура

Ми смо професионална агенција за селидбе и специјализовани смо за превоз ствари на територији Панчева и околних места. Вршимо за Вас све типове селидби у Панчеву, по најповољнијим условима и на квалитетан и поуздан начин.

Уколико вам је потребна селидба, позовите нас, изнесите нам захтев селидбе, одакле се селите и где се селите, ми ћемо сагледати ваше захтеве и дати вам понуду за селидбу. Ако понуда одговара, заказаћемо долазак и извршити селидбу за вас. Ви не морате да бринете о паковању, монтажи, демонтажи, то све ми радимо за вас. Наша агенција за селидбе у Панчеву ће вам пружити професионалну услугу, ваше је само да се појавите на новој адреси и попијете кафу у свом новом амбијенту.

Услуге које вам наса агенција за селидбе пружа су следеће:

Бесплатну процену селидбе
•    услуге селидбе, комби и камионског превоза
•    утовар, превоз и истовар ствари
•    демонтажа и монтажа
•    селидбе иностранство
•    превоз специјалних терета (каса, клавира,теа пеци,рекова..)
•    одношење старог намештаја
•    паковање и заштита ствари

Ако су вам потребне селидбе Београд, стојимо вам на располагању. Селидбе у Београд и из Београда вршимо такодје сваког дана, по најбољим ценама у граду. Позовите нас за додатне информације везане за селидбу на: 063 42 52 52

Историја Панчева

Панчево је место у Банату, на Тамишу. Територијално гледано, Панчево је седиште истоимене општине као и Јужно-Банатског округа (Војводина, Србија). У самом граду живи 76.654 људи, на подручју општине 130.280. Заједно са приградским насељем Старчево град Панчево по последњем попису из 2002. године броји 84.702 становника.

мапа панчева за селидбе

Извор: Wикипедиа

Leave a Comment