Селидбе Београд

Најповољније цене за селидбе Београд. Дугогодишње искуство и успешне селидбе у Србији или селидбе у иностранство. Селидбе у Београд или селидбе из Београда, добродошли сте да нас позовете и одмах ћемо вам дати све информације које су вам потребне за брзу и једноставну селидбу.

Поуздана агенција за селидбе Београд

Уколико Вам је потребно да се брзо и без непланираних трошкова и компликација преселите у Београд или одселите из Београда, јавите се нама. Имамо дугогодишњи стаж за селидбе Београд и велики број успешних селидби је за нама. Јавите се нашим оператерима на 062 242 282 и распитајте се директно о селидби, нудимо повољне цене за селидбе Београд.

Професионалне селидбе Београд

Селидбе Београд: Услуге

Зашто људи бирају селидбе Београд

Више од 11 година имамо професионал тим, поуздане раднике за безбедне селидбе Београд. Радимо селидбе и пружамо услуге превоза било да је у питању селидба фирме, магацина, селидба стана или целе куће. Најбржа екипа на терену обавиће и процену и дати вам бесплатну понуду цена за селидбу. Превоз, опрема, заштитни материјали и кутије за селидбе су наша брига.

Селидбе Београд цене и препоруке

Ако нас позовете одмах на 062 242 282, урадићемо бесплатну процену за вашу селидбу. Поред тога, добићете и најповољнију цену од екипе селидбе Београд. Комплетну амбалажу, зашититне материјале и картонске кутије за селидбе обезбеђујемо вам по набавној цени и не гледамо да на томе зарадимо од вас. Наше цене комби превоза у Београду крећу се од најниже цене са стартом испод 1000 динара. Временом смо увидели да највећи број нових клијената код нас долази управо слушајући препоруке за селидбе Београд од наших старијих клијената.

Бесплатна процена за све селидбе Београд

Зашто је потребна процена за селидбе Београд? На пример, ако имате много ствари потребно је добро огранизовати како ће ствари бити запаковане јер цена селидбе није иста ако се возило враћа 1 или 3 пута на релацији стара адреса-нова адреса. Такође, ако имате намештај који није могуће изнети кроз врата (плакари, велики брачни кревети, гарнитуре…) потребно је да радник који ће радити селидбе Београд дође и прегледа, а затим испланира демонтажу таквог намештаја, а затим и монтажу на новој адреси. Друге агенције за селидбе Београд наплаћују ово услугу, али код нас је добијате бесплатно па само треба да позовете наш број телефона.

Најбоље време за селидбе Београд

Било да је киша, снег, хладно или топло, наша агенција за селидбе Београд стоји вам на располагању и услузи. Знамо да селидбе често не могу да се испланирају или су чак и непланиране, па смо ту да вам пружимо помоћ и преселимо вас на нову адресу и решимо све проблеме који ту могу да настану и ометају вам нормалан живот. Што се тиче времена брзине селидбе, наше екипе су добро организоване, имају добра возила и знају све пречице и праве путеве, па ће све селидбе Београд завршити свој пут баш тамо где је то потребно и на време.

Људи (екипа) за селидбе Београд

Наша агенција за селидбе Београд нуди пуну услугу у шта спада и планирање, паковање, монтажа/демонтажа, превоз и истовар, али ако вам је потребна помоћу у виду људства можемо да понудимо и ту услугу када су селидбе Београд у питању. Дешава се да људи имају свој превоз, али немају кога да им помогне, зато наша агенција омогућава и овакву врсту помоћи. Битно је да ви имате план, док ће наши људи да пруже свој максимум како би се свака селидба у Београду обавила онако како је то потребно. Агенција за селидбе Београд стоји вам 24 часа на располагању.

Опрема за селидбе Београд како наћи и где, цена, паковање

Када људи планирају селидбу, обично забораве оно основно – опрему и материјал за селидбу. Агенција за селидбе Београд ради тако што увек планира унапред и зна шта вам је тачно потребно. Код нас можете набавити сву опрему и материјал за селидбе. Наравно, ако већ ми радимо вашу селидбу неће вам требати посебна опрема јер ми већ све имамо, међутим, ако планирате да сами пакујете ствари требаће вам стреч фолије, пуцкетаве фолије за паковање ломљивих ствари, кутије за селидбе различитих величина и кесе за оне ствари које нису ломљиве. Селидбе Београд ће вам омогућити да све потребно добијете по набавној цени и доставићемо вам све на вашу адресу.

Заказивање селидбе Београд, које информације припремити

Када је заказивање селидбе Београд у питању потребно је да позовете наш број телефона за селидбе и кажете нам најосновније информације као што је адреса и дан када планирате селидбу. Све остало што је потребно ми ћемо вас већ питати. За селидбе Београд обично нам треба и информација да је стан или кућа, ако је стан на ком је спрату и да ли се може користити лифт. Уколико имате великих комада намештаја замолићемо вас да измерите да ли тај намештај може да прође кроз врата и ходнике или је потребно да намештај буде демонтиран. Уколико је то у питању ми радимо и демонтажу и монтажу намештаја у зависности од договора и планиране селидбе.

Селидбе Београд – Комби и камионски превоз

Имамо најбоље огранизовани превоз комбијем за селидбе Београд. За оне мало веће селидбе имамо и огранизовани камионски превоз који је на располагању увек. Одмах при процени селидбе (то је бесплатно) упутићемо вас у то шта је све потребно да селидба прође уредно, колико радника препоручујемо (не више од потребног), договарамо тачно време селидбе. Ако је лош прилаз или живите у делу града где су веће гужве лако ћемо укључити више комбија у селидбу него један већи камион који се може заглавити у гужви. Наше селидбе су доступне за физичка и правна лица.

Селидбе по целој Србији

Цена за селидбе у Србији је 30 динара по једном километру. Цену можемо и договорити па нас обавезно позовите како бисмо видели о чему се тачно ради и дали вам најбољу цену за селидбе у Србији. Селидбе Београд смо већ поменули на почетку, али радимо и селидбе Нови Сад, селидбе Крагујевац, селидбе Ужице, селидбе Ниш, Чачак, Нови Пазар, Јагодина, Ваљево, Суботица, Сомбор, Вршац. Ово је наш број телефона па нас можете позвати одмах и распитати се: 062 242 282.

Београд, Нови Сад, Србија, иностранство

Радимо све врсте селидби у земљи и иностранству. Лако вас можемо преселити у било који део Србије, али и у иностранство. Знамо колико селидба тешко пада људима чак и када се ради у Србији, док селидба у иностранство може бити још и тежа. Управо због тога смо урадили свој део посла унапред и знамо све процедуре, папирологију и методе да ваша селидбе прође у најбољем реду, брзо безбедно и без додатних трошкова.

смарт-мове-селидбе-београд

Најјефтиније а најбоље селидбе Београд, Србија

Један позив је довољан да реши вашу селидбу и премештај на ново место боравка, нови посао и нови живот. Упознали смо много људи, радили смо заједно многе селидбе у Београд, многе селидбе из Београда и селидбе из Србије. Ваше ствари су ваше драгоцености, ми не знамо увек колико вама лично вреде, али умемо да их лепо запакујемо за селидбу и превеземо их у исправном стању. Немамо увек фиксну цену, флексибилни смо и на првом месту гледамо да се увек прилагодимо људима који нам се обрате за помоћ. Уместо да улажемо у рекламирање, улажемо у људе са којима сарађујемо и који сутра могу пренети лепу реч о нама и дати препоруку за селидбу.

24 часа на дан селидбе Београд

Знамо да немате времена да селидба буде огранизована само када нама то одговара. Због тога вам стојимо на располагању свих 24 часа на дан. Уколико сте и тада заузети, селидбу можемо да радимо и без вас. Дајте нам почетну адресу, крајњу адресу и упутства и када дођете у свој нови дом на крају дана, ствари ће вас чекати тамо где треба да буду. Добијате и бесплатну процену селидбе, комплетну огранизацију, распоред људи и возила за селидбе Београд. Слободно нас позовите у било које доба дана, упутићемо вас у све што вас занима и дати вам цену за селидбу. Само код нас добијате гарантовано најјефтинију селидбу 24 часа на дан у Београду.

Селидбе иностранство и селидбе Србија

Само код нас добијате гаранцију да ће ствари стићи тамо где треба и у облику у ком треба да буду. Пажљиво припремамо сваку селидбу, пакујемо и штитимо ствари тако да до грешака не долази. Ово важи када су у питању селидбе у Србији и када су у питању селидбе у иностанство. Многе препоруке за селидбе говоре да смо агенција за селидбе од поверење, брзи и ефикасни, а сигурни и безбедни за људе, ствари и све ваше драгоцености. Проблем могу бити селидбе у иностанство, али иза себе већ имамо велики број ових селидби па знамо како да брзо прибавимо документа, дозволе и без проблема вас преселимо тамо где планирате свој нови живот.

Препоручена агенција за селидбе Београд

Наше велико искуство састоји се он низа година проведених у послу са селидбама. За то време саставили смо уиграни тим људи који селидбе обављају у најбољем реду, без тензије и проблема. Ваше ствари селимо на ваше ново одредиште и будуће пребивалиште, а да ви не сносите додатни стрес због тога. Гарантовано најјефтинија цена, доступност 24 часа на дан, многе препоруке старих клијената и гаранција да ће ваше ствари остати неоштећене добијате само у нашој агенцији за селидбе Београд.

Све што треба да знате да би ваша селидба протекла у најбољем реду записали смо изнад. Ту је и све што је потребно да знате, док се најважнији податак налази управо овде на крају нашег текста. Уколико планирате нови живот, у Београду, Новом Саду, или било ком граду Србије, чак и иностранства пронашли сте праву адресу за селидбе.

Ово је број телефона за најбоље селидбе062 242 282

Припрема за селидбе Београд и шта је потребно, монтажа и демонтажа

Када договоримо датум и време и потврдимо селидбу, приступамо даљим корацима од којих се обично састоје селидбе Београд. Ако сами пакујете ствари и радите демонтажу намештаја, потребно је да све припремите пре него што ми дођемо са нашим тимом за селидбе Београд. Уколико ми радимо паковање и демонтажу, договорићемо се око тачног термина и процедуре, мерења и колико нам је времена потребно да све пажљиви и сигурно запакујемо. Са ваше стране биће потребно и да резервишете најмање једно паркинг место уколико је селидба мања па се користи комби за селидбе Београд или најмање два паркинг места ако користимо камион за селидбе Београд. Уколико имате теретни лифт, побрините се и да на време обезбедите кључеве. Све остало је наша брига.

Најчешћа питања и одговори за селидбе Београд

Да ли је селидбе Београд могуће платити преко рачуна фирме? – Да.

Да ли је за селидбе неопходно паркинг место? – Било би пожељно.

Од чега зависи цена за селидбе у Београду? – Цена селидбе зависи од обима посла и спратности вашег стана.

Колико унапред је потребно да закажемо селидбу? – Што пре то боље, како би могли бирати термин, може и данас за данас.

Да ли пакујете ствари и намештај приликом селидбе? – Да, медјутим то је услуга приликом селидбе која се посебно наплаћује.

Да ли су кутије за селидбе бесплатне? -Да, кутије су бесплатне и улазе у цену селидбе.

Колико оквирно траје селидба целог стана? – Зависи од обима посла, спратности и од тога да ли ми пакујемо.

У случају да се несто поломи или оштети да ли сносите трошкове? – Наравно, за сваку селидбу финансијски гарантујемо.

Да ли радите откуп намештаја приликом селидбе? – Да.

Да ли селите из Београда у унутрашњост и обрнуто? – Да.