Селидбе Палилула

Селидбе Палилула покривају целокупну површину једне од највећих општина у Београду. Зато вам је потребна добра, брза и поуздана агенција за селидбе која ову оштину познаје до најзабаченијих делова и најудаљенијих улица!

За селидбе на Палилули нудимо све могуће врсте селидби и транспорта по најповољнијој цени и уз гаранцију на пружене услуге! Позовите нас већ данас и одмах ћемо вам дати бесплатну процену селидбе.

Да бисте се у то уверили и сами, обратите нам се за помоћ, а ми ћемо ваш живот учинити лакшим и лепшим.

Палилула се простире на обе обале Дунава, које повезује Панчевачки мост. На левој обали Дунава Палилула обухвата и насеља Крњача, Борча, Црвенка, Овча, Ковилово, Падинска Скела, Јабучки Рит, Глогоњски Рит, Бесни Фок, Врбовски, Дунавац, Товилиште и Прелив. Селидбе Београд су наша специјалност.

На десној страни реке, Палилулу од суседних београдских општина деле улице: Војводе Добрњца, Таковска, Булевар краља Александра, Рузвелтова, Мије Ковачевића и Драгослава Срејовића.

Такодје радимо и селидбе Карабурма.

Ми познајемо сваку улицу, знамо да је многима изазов пресељење из једног краја општине у други или чак у неки други део Београда. Ваша селидба треба да буде једно пријатно искуство, без стреса, а ми смо ту да вам то и омогућимо.

За вас вршимо услугу селидбе камионима и комби возилима. Сва возила су проверене техничке исправности, а наши возачи искусни и одговорни.

Наш тим радника је окретан, брз и спретан у разним задацима. Најчешће вас муче дилеме око утовара и истовара, односно уношења и изношења кабастих ствари.

Не могу нас спречити ни неповољни временски услови, јер нам је ваше задовољство на првом месту.

Како би ваше селидбе Палилула прошле што је лагодније могуће, препоручујемо да унајмите наш тим експерата за паковање. Они ће вам такође монтирати и демонтирати намештај. Са великим успехом селимо и веће и мање фирме. Сва возила су нам тапацирана тако да нема бриге за ваше ствари и канцеларијску опрему.

За вас одвозимо и шут, грађевински материјал и непотребан, стари намештај на депоније и отпад, као и откуп старог намештаја. Од нас можете да изнајмите и сама возила без радника или само радну снагу без опреме или возила.

Уместо да се сами мучите око опреме за паковање, можете од нас да купите и кутије за паковање као и фолије за заштиту намештаја. Заиста, ми мислимо на све детаље. Знамо шта вам треба и у којој количини па вам саветујемо да нас позовете пре него почнете да планирате селидбу. Наш цалл центар је на: 062 242 282!

Leave a Comment