Селидбе Зрењанин

Агенција за селидбе Зрењанин пружа услуге транспорта и организације селидби са монтажом и демонтажом намештаја, као и са паковање и распакивањем намештаја. Најбољи комби и камионски превоза за селидбе Зрењанин.

Најбоља возила за селидбе Зрењанин

Од возила за селидбе највише зависи како ће проћи транспорт ваших ствари. Управо због тога према возилима за селидбе Зрењанин се опходимо професионално. Сва наша возила, комби за селидбе и камиони за селидбе, се редовно контролишу и сервисирају. Проверавамо их на техничким прегледима и трудимо се да избегнемо било какав проблем који би могао да дође због возила.

Најјефтиније селидбе Зрењанин

Требало нам је више до десет година да формирамо наше цене тако да истовремено испоштујемо и задовољимо наше клијенте, да пружимо квалитет и да нешто остане и за нас. Наше селидбе Зрењанин су најјефтиније које можете пронаћи, али свакако саветујемо да истражите и контактирате нас када будете хтели да за вас радимо селидбу. Уколико пронађете јефтинију селидбу, контактирајте нас чак и тада, договорићемо најбољу могућу цену и задовољити ваш буџет.

Погледајте још и: Селидбе Београд

Како се припремити за селидбу?

Ове инструкције добићете и након разговора са наших оператером, али записаћемо оно најбитније и овде. Уколико сте већ испланирали дан када ћемо обавити селидбу, потребно је да нам јавите како бисмо све договорили. Дешава се да људи имају крупне комаде намештаја који не могу да прођу кроз врата. У том случају потребно је да проверите па измерите намештај. Уколико ви нисте сигурни, пре селидбе послаћемо нашег радника који ће прегледати простор и утврдити да ли селидба може да се обави по плану.

Не брините, уколико је намештај превелик, наши радници могу урадити демонтажу (расклапање) пре селидбе, и монтажу намештаја након селидбе.

Колико траје селидба?

Трајање селидбе зависи до даљине, од тога колико ствари треба превести, да ли треба укључити неколико возила за транспорт, од тога да ли се ради демонтажа и монтажа, као и од градске гужве или других проблема. Основне селидбе се завршавају у току једног дана, тако да свима саветујемо да за селидбу одвоје најмање један дан.

Leave a Comment