Услужна монтажа и демонтажа намештаја купљеног у продавници

Професионални транспорт и монтажа намештаја на вашој адреси. Потребно је да одаберете намештај у некој продавници и купите га. Ми ћемо превести намештај и монтирати га за вас. Превоз намештаја из било које продавнице намештаја: ИКЕА, Еммезета,Виторог, Нумановић, Даллас, Форма Идеале, Хоме Центар итд.

Превоз и монтажа намештаја из ИКЕА, Еммезета, Виторог, Нумановић

Тачно знамо где лежи проблем. Желите да купите намештај у продавници, немате како да га превезете, а не желите да чекате продавницу да то уради за два, три, пет дана или за две недеље. Желите да одмах купите и све завршите у једном дану. Ми ћемо да превеземо ваш намештај и монтирамо га за вас. Проблем решен.

Позовите нас на 062 242 282 ако вам треба услужна монтажа намештаја

Најјефтинија монтажа намештаја у Београду

Наша фирма се већ годинама бави селидбама у Београду, земљи и иностранству. Захваљујући великом и богатом искуству остварили смо резултате који нам омогућавају да цену снизимо тако да имамо велики број успешно обављених послова и задовољних муштерија. Наша фирма ради најјефтиније монтаже намештаја у Београду, и ради то већ дужи низ година без прекида.

Брзи превоз и монтажа намештаја истог дана у Београду

Позовите нас одмах и све ћемо организовати. Потребно је да одаберете продавницу и купите намештај. Уколико чак немате времена да одете до продавнице, а при томе знате шта тачно желите да купите и имате модел или број намештаја према којем га можемо пронаћи, позовите нас одмах. Ми ћемо одганизовати куповину, превоз и монтажу намештаја из ИКЕА, Виторог или друге продавнице намештаја. Када ви завршите са својим послом све ће вас чекати спремно и монтирано.

Превоз и монтажа намештаја и гарантована испорука

Гарантујемо најјефинији транспорт и монтажу намештаја, као и да ће све стићи исправно на вашу адресу. Поседујемо квалитетна и исправна возила која се редовно одржавају и проверавају. Наши радници који раде на превозу и монтажи намештаја су озбиљни и искуснии људи који са нама раде годинама. Сваки комад намештаја у нашем превозу буде заштићен и учвршћен тако да не може да се деси да до оштећења дође чак ни случајно. Оно што прави разлику код наше фирме је што на све мислимо унапред, добро планирамо и имамо велико искуство у превоз намештаја.

Бесплатна монтажа намештаја ако радимо селидбу за вас

У случају да вам је потребна селидба у Београду или иностранству, наша агенција за селидбе Смарт Мове ће бесплатно монтирати и демонтирати ваш намештај приликом селидбе, уколико се ради о мањим комадима намештаја. Свакако радимо бесплатну процену селидбе позивом на број: 062 242 282, позовите нас и распитајте се о вашој будућој селидби.

Leave a Comment