Услуге Селидбе

Комплетне услуге селидбе у Београду. У минималном року, 24 часа дневно по најповољнијим ценама можемо да вас преселимо у Београду, Србији или иностранству. Постојимо и радимо већ више до 10 година и више од 7.000 клијената.

За најбоље услуге селидбе имамо и најбоља возила за превоз ствари, људи и ваших драгоцености. Наша возила се редовно контролишу и брине се о њиховој исправности како бисмо у сваком тренутку могли да обавимо вашу селидбу без проблема, без прекида, брзо и ефикасно. При процени селидбе предложићемо најбоље возило које вам је потребно. Имамо на располагању комби за селидбе и камионе за селидбе.

О вашој селидби, стварима и превозу брину наши искусни радници који чине одличну већ уиграну екипу. Ваше ствари се пажљиво пакују, распакују, намаштај се демонтира и поново монтира на вашој новој адреси. Донећемо и заштитне материјале, стреч и пуцкетаве фолије, кутије и амбалажу за ваше ствари и намештај. Све то на крају возимо на вашу нову адресу у Београду, Србији или огранизујемо вашу међународну селидбу.

Које све услуге селидбе нудимо:

услуге селидбе београд

Поред тога, имамо искуства за услуге селидбе као што су: превоз клавира, селидбе соларијума, селидбе хидромасажних када, туш кабина, ТА пећи, америчких плакара, брачних кревета, регала великих димензија, монтажних кућа и слично. Имамо велико искуство у селидбама које се не виђају често и једина смо агенција која предузима велике и далеке међународне селидбе по свих процедурама и међународним правилима.

Знамо да вама селидба пада најтеже па смо због тога и организацију и цену прилагодили управо вама. Идеја је да ми све радимо за вас како бисмо вас поштедели терета и стреса. Све наше услуге покривају комплетну селидбу и све што може да се ради током тог процеса.

Лјудима је често потребно расклопити намештај и поново склопити на новој адреси – није проблем. Потребно је некада и део намештаја који се неће кориситит одвести на депонију – није проблем, радимо то ми за вас. Често људи селе ствари и купују нове ствари у салону намештаја – и ово није проблем, покупићемо ваше ствари из салона и извршити монтажу на вашој новој адреси.

Све набројано радимо по гарантовано најповољнијој цени у Београду. Уколико нешто нисмо набројали, а представља радњу која је вама потребна при селидби, слободно нам то наведите и урадићемо све што је у нашој моћи да вам максимално помогнемо и огранизујемо вашу селидбу.