Умотавање и заштита пред селидбу

Селидба може бити напоран посао. Ако огранизујете селидбу у својој режији потребно је да испланирате време, начин, паковање, заштиту, људе који ће вам помоћи и возила ће превести ствари на вашу нову адресу. Не заборавите умотавање и заштиту пред селидбу. Начин паковања и амбалажа коју користите може одлучити о томе да ли ће селидба успети, за колико времена и да ли ће ствари моћи да стигну исправно тамо где треба.

Да вам олакшамо посао и убрзамо селидбу, нудимо услугу комплетног паковања, као што је умотавање и заштита свих ваших ствари које носите са собом. Користимо картонске кутије, стреч фолију, пуцкетаву фолију како бисмо заштитити ваше ствари и како бисмо селидбу што боље организовали. Пажљиво исписујемо садржаје сваке кутије тако да се на новој адреси лако можете распаковати. Уколико имате крупне комаде намештаја које је потребно расклопити и поново склопити на новој адреси и ово ми можемо да урадимо за вас. Радимо демонтажу и монтажу намештаја.

Након што све ваше ствари буду пажљиво разврстане и спаковане у картонске кутије, пакују се у комби за селидбу или камион, у зависности од тога колико ствари имате. Ту додатно штитимо ствари заштитним ужадима и уколико је потребно, ради додатне сигурности и спречавања гребања, између намештаја постављамо заштитну ћебад. Лако ћемо заштити комплетан намештај, слике, предмете и белу технику.

Наша агенција за селидбе има дугогодишње искуство са селидбама, па смо запаковали и преселили на хиљаде клијената у Београду, Србији и иностранству. Умотавање и заштита пред селидбу је само део процеса који обављамо за вас. За вас такође радимо и комплетну бесплатну процену селидбе, огранизацију радника и возила која ће учествовати у селидби. Крајна идеја је да све стигне на нову адресу, запаковано и заштићено по најповољнијој цени.

Иначе, када је цена у питању, добијате гарантовано најниже цене за све услуге селидбе у Београду. Било да сте физичко или правно лице, селите гарсоњеру, трособан стан или можда канцеларију или целу фирму, позовите нас и добићете најнижу могућу цену. Уколико сте наш чести клијент, можете добити и посебну повлашћену цену. Када је у питању умотавање и заштита, добијате све материјале по набавној цени – по цени по којој и ми набављамо исте материјале.

Leave a Comment