Складиштење ствари, намештаја, гума у Београду

Наши одлични магацини могу бити од користи за лагеровање и складиштење свих ствари, складиштење намештаја и складиштење гума. Складиштење ствари сада је доступно и повољно па лако можете одложити све ствари у току велике селидбе или док чекате нови простор.

Складиштење ствари и намештаја у Београду

Било да сте правно или физичко лице код нас можете добити свој магацин за складиштење ваших ствари и намештаја у Београду. Огранизујемо превоз до наших магацина, као и превоз од наших магацина до нове локације. Наше искуство показало је да су наши клијенти најсрећнији због тога што брзо организујемо комплетне селидбе у Београду, пренос ствари и паковање и чување у нашем простору.

Велики капацитети за складиштење гума

Складиштење гума може бити велики проблем уколико немате довољно велики простор. Видели смо људе у проблему који су покренули диструбуцију гума или су проширили посао и нису имали довољно простора на располагању. Ту смо ми одмах ускочили и огранизовали додатни магацински простор за ширење капацитета. Уколико сте фирма и потребан вам је додатан простор за ширење пословања, слободно нас контактирајте и распитајте се о погодностима које нудимо правним лицима.

Привремено складиштење намештаја у Београду

Уколико сте у току селидбе, отказали сте стари простор, канцеларије или стан и нови простор још увек није спреман, не брините. Ваш намештај неће остати на улици. Располажемо чистим и сувим магацинима где можете на сигурном држати комплетан намештај или канцеларијски инвентар. Ми бринемо о свему што сместите у простор за лагеровање и одлагање ствари и намештаја.

Цене за лагеровање и складиштење ствари

Држимо најниже цене за лагеровање ствари, намештаја и гума. Подржавамо више начин плаћања за правна и физичка лица, док посебне погодности дајемо за клијенте који чешће користе наше услуге. Огранизујемо све око довоза и одвоза ствари које се складиште. Позовите нас одмах на 062 242 282 и распитајте се о цени за лагеровање ствари које желите да сместите у нашим магацинима. Поред складиштења ствари нудимо и комплетно изнајмљивање магацина.

Leave a Comment